Április elseje a gasztronómiában
2013. április 02. írta: világevő

Április elseje a gasztronómiában

Szemmel és éhséggel irányítható mikró? Vendégség a világ legrendetlenebb, láncdohányos szállásadójánál? Bezáró Bock bisztró és Arriba? A XXI. század kenyérpirítója? Tegnap természetesen elég sok gasztronómiai témájú hír is napvilágot látott, és voltak közötte olyanok is, amik komoly visszhangot értek el, na meg nagyon viccesek is. Egy kis körkép.

arriba.jpg

Az egyik legviccesebb hazai ötlet az Arriba Taqueriáé, melynek Széna téri üzlete a Várhegy alatti gázsapkás olajmező miatt bezár.

Szintén bezár a Bock bisztró, Bíró Lajos ugyanis - dietetikusok felkérésére - kórházi szerepet vállal. Cuki bácsi sorsa ismeretlen.

Egy jó bacon illatú szájöblítő? Az igazán sercegő lehelet, csak az íze kedvéért.

Sokak örömére végre Kaliforniában szabadon rendelhető space cake és egyéb füves termékek, akár havi előfizetési akcióban is. A füves pop corn most 20% kedvezménnyel.

1_large-ae8dd30c7d7349e645f97fdf8eeba704.jpg

Beszáll a konyhaeszközök piacára a Nokia, egy szemmel irányítható mikróval, ahol a hőmérséklet beállítása a pillantásban rejlő éhségtől függ.

April_1_Nokia_microwave.jpg

Egy brit magazin leplezte le a gyorsétteremlánc újabb terjeszkedési terveit, miszerint az Everest alaptáborban nyitnak.

A legnépszerűbb szálláshelyek közé kerülhet be a sokszoros macskatulajdonos, láncdohányos, rosszul főző Gertie néni kiadó szobája.

screen-shot-2013-04-01-at-3-21-08-pm.png

Érintőlegesen kapcsolódik csak a gasztronómiához a Google szagkeresője, a GoogleNose is. Ha mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen szaga van egy nedves kutyának. (nem jó)

Ez a kenyérpirító méltó a "21. századi" jelző viselésére!

toaster.png

És persze a Világevő is igyekezett kicsit sokkolni, hiszen fizetőssé válik mától, előfzetési akcióban Világevő akciófigurával. Több FB-követőm be is jelentette a távozását.

Tudtok még valami jó gasztroálhírről?

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr405188380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása