Fagyik, pizzák, torták, kávék, sütemények - Sirha Budapest 2024
2024. február 27. írta: világevő

Fagyik, pizzák, torták, kávék, sütemények - Sirha Budapest 2024

Március elején lesz szokásos helyszínén, a Hungexpón az élelmiszeripar és a HoReCa szektor hatalmas szakmai seregszemléje.

pizzashow.jpeg

A kép csak AI illusztráció, nem biztos, hogy ilyen kicsi lesz a pizza! :) [Az AI szerepe a vendéglátóiparban is téma lesz!]

A teljes program megtalálható részletesen a rendezvény weboldalán, de azért pár nagyon izgalmas dolgot kiemelek belőle, már természetesen azon túl, hogy szakmai konferenciák zajlanak, és nyilván rengeteg üzleti meeting, partnerkeresés és networkölési lehetőség is adódik.

sirha2024_webkocka.jpeg

Lesz például 6-án egy nagyon komoly cukrászprogram, de erről majd még írok részletesen külön! Egészen biztosan óriási őrület lesz a különböző versenyeken, amiknek többnyire nem csak az aktuális győzelem a tétje, hanem a győztes kvalifikálja magát egy európai versenyre is, ahol hazánkat képviselhető. Lesz:

  • Fagylalt (Gelato Festival World Masters)
  • Pizza (World Pizza Championship Hungary Selection)
  • Cukrászat (Pataki János Emlékverseny)
  • Cukrászbemutató (T. Nagy Tamás - Coupe du Monde stílusban)
  • Kávé (Sirha Budapest Coffee Challange)
  • Menzakoszt (Közétkeztetési Verseny Országos Döntője)
  • Torta (Magyarország Tortája 2024.)

És ez csak néhány izgi program a rengetegből, ezen kívül konferenciák és kerekasztal-beszélgetések is lesznek például növényi alapú éttermekről, menzákról, édesvízi halakról...

És nyilván eleve egy hatalmas vásárról is van szó, azaz több száz magyar és nemzetközi kiállító is lesz a Hungexpo 3 pavilonjában. 

Egy kis kedvcsináló: Sirha 2022

Figyelem: a kiállításra csak szakmai látogatók léphetnek be!

Weboldal: SIRHA 2024.
Szakmai látogatók számára regisztráció díjmentes! 

sirha.jpeg

A cikk megjelenését a SIRHA Budapest támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr3118340503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása