Logo Pic
venember83 2024. június 20.

Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet

rabiot_adrien_allegri_bucsu.jpgA Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról számolt be, hogy a Juventus nem fog az EB végéig várni a válaszra, mivel vannak alternatívák a francia középpályás helyett. Adrien Rabiot nemrégiben pár szóban beszélt a Juventusról, ám a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában nem kötelezte el magát a maradás vagy távozás mellett: „Az volt az elképzelés, hogy a jövőmet az EB előtt körvonalazzuk, de kevés idő volt a szezon végén, és korán elhagytam Torinót. A válogatott keretben pedig a célkitűzéseinkre akarok koncentrálni, és minden egyebet a háttérbe szorítok. Vannak emberek, akik segítenek ebben, és nekem dolgoznak. A jövőmet illetően egyelőre megtartanám magamnak a gondolataim, de azt kijelenthetem, hogy nem aggódok a jövőm miatt.

Thiago Motta kivételes edző, aki nagyszerű dolgokat mutatott Olaszországban. Jól ismerem őt, hiszen négy vagy öt évig játszottam vele a PSG-nél, de az érkezése nem döntő tényező számomra. Ő saját karrierjét építi, míg nekem is megvan a karrierem, a többit majd meglátjuk. Amit mutatott az elmúlt időszakban, különösen amit a Bolognával elért játék és munka tekintetében azt mondatja velem, hogy ő kiváló döntés a Juventus számára.”

Nicolò Schira értesülései szerint a tárgyalások a Juventus és a Napoli között Giovanni Di Lorenzo ügyében gyors léptekkel haladnak, pár héten belül megegyezés várható, feltehetően az EB vége környékén. A játékos akarata egyértelmű, mindenképpen távozni szeretne, és szívesen segítene a Juventus újjáépítésében és top csapattá emelkedésében, tvoábbá szívesen dolgozna Giuseppe Pompilio és Cristiano Giuntoli vezetése alatt, akiket nagyon tisztel. A pletykák szerint Thiago Motta az egyik mozgatórugója a játékos szerződtetésének, mivel az egykori olasz válogatott nagyra értékeli a játékos kvalitásait. Az ügylet a következő 15-20 napban bizonyosan nem fog lezárulni a játékos EB-szereplése miatt, a játékos értékét egyébként a Napoli 20-25 millió euróra taksálja.

A La Gazzetta dello Sport cikke szerint a Juventus 2006-os születésű reménysége, Vasilije Adžić a felnőtt kerettel tart a nyári felkészülésen, miután az egyesek által montenegrói Bellinghamnek titulált játékost nagyra értékeli Cristiano Giuntoli. A számos elismerő szóval illetett játékos feltehetően a Next Gen keretében tölti majd az évet, miután az elmúlt szezonban a Budućnost Podgorica stabil kezdője volt, 41 meccset játszott, amelyeken 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a leginkább támadó középpályásként bevethető futballista. Cristiano Giuntoli viszont azon a véleményen van, hogy a futballista képes a felnőttekkel készülni, s akár már a következő évben pályára léphet pár meccsen a felnőttek között.

A Tuttosport írt Filip Kostić helyzetéről is, aki a térdsérülése ellenére közel áll a távozáshoz. A lap szerint Cristiano Giuntoli a futballista értékesítését készíti elő, a legvalószínűbb opciót pedig két török klub jelenti, a Galatasaray és a Fenerbahce, viszont a Premier League-ben szereplő Crystal Palace is figyelemmel követi a futballista helyzetét.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 5 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 3 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 7 nap
Sztárolják az új budapesti vendéglátóhelyet, de mi nagyot csalódtunk benne
Ínyenc Fenevad • 3 nap
Cikkek a címlapról
Fenntartható-e a „fenntarthatóság”?
Úgy látom, sokan olvassátok a "fenntartható hamburgerről" szóló cikkemet, ezért kiteszem ezt a korábban készült interjúmat, ami a témához kapcsolódik: A klímaváltáshoz kapcsolódóan a leggyakrabban ismételt kifejezés a fenntarthatóság – Dr. Balázs Bálint, környezetszociológussal, élelmiszerlánc…
Nyár, whisky és orgazmus
Catherine egy texasi olajbáró, Robert West felesége, aki unalmas jólétben tengeti mindennapjait – egészen addig, míg Robertünk el nem halálozik autóbalesetben. Ezt követően a 200 millió dolláros vagyont öröklő Catherine-t megrohamozzák a magánéleti szennyes kiteregetését remélő firkászok, úgyhogy az…
>