#ETESDADOKIT - mától önjáró mozgalom
2020. március 24. írta: világevő

#ETESDADOKIT - mától önjáró mozgalom

#ETESDADOKIT
Mindössze pár napja indult az egész mozgalom, hihetetlenül felemelő volt látni, ahogy az első pillanatoktól kezdve hányan csatlakoztak óriási lelkesedéssel, munkával, adományokkal a nemes ügyhöz.

4612f7a1-b5fc-4750-a81c-3633dd57d83b.PNG

Lezárult az első szakasz, pontosan egy hete indult, fantasztikus közösség alakult ki ezalatt, akik közül rengetegen öntevékeny módon megkeresik és megoldanak helyi problémákat, köztük olyanok is, akik például az árvízi vészhelyzetben már óriási tapasztalatra tettek szert hasonló akciókban. Miközben újabb éttermek is terveznek csatlakozni a főzéshez, akik alapvetően a frontvonalban küzdő egészségügyi dolgozók egészséges étkeztetését tűzték ki célul: szóval igazi, önjáró, országos mozgalommá nőtte ki magát mindössze pár nap alatt, rengeteg egészségügyi dolgozót sikerült már megetetni, megitatni. Sokkal gyorsabban áramlanak az információk, indul útjára a segítség, ha egy szabad, egyenrangú közösségként működik, profi menedzsment alatt.

A mai nappal adminként leköszöntem a csoportból, amit hozzá tudtam tenni, azt megtettem, megvan a kezdő lendület, dinamikus növekedési pályára állt, felnőtt. Egyszerű tagként/támogatóként persze továbbra is csinálom a dolgom, intézem a saját kis projekteket, és próbálom segíteni kapcsolataimmal és egyebekkel is a mozgalmat.
Ahogy eddig elég jól sikerült megkímélni a politikától és a marketingtől, bízom benne, hogy ez így is marad, és kizárólag jótékonysági célok fognak dominálni továbbra is!

Hatalmas köszönet minden eddigi támogatónak, legyen akár multicég, vagy magánember, zöldséges, vagy pékség, séf, vagy étterem, kávézó vagy cukrászda.
És továbbra is azt kérem mindenkitől, hogy etesse a dokit! Na meg az ápolókat, nővéreket, laborosokat és a többieket, lehetőleg egészséges, értékes tápanyagokban gazdag ennivalókkal, hosszú menetelés lesz ez, ahol kiemelten fontos, hogy az immunrendszerük erős legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr5715551262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása