Michelin-csillagos lakosztályétterem: programajánló
2018. október 25. írta: világevő

Michelin-csillagos lakosztályétterem: programajánló

A Gellért Hotel minden év novemberében igyekszik nagyot gurítani a borfesztivál keretein belül, idén is nagyon izgalmas sztárfellépő érkezik a lakosztályétterembe!

szazszorsef_lakosztalyetterem_palagyai_eszter.jpg

A 422-es szám nem egy lokomotív, hanem a Márton napi Borfesztivál keretében most már hagyományosan elegáns lakosztályétteremmé alakuló Gellért Hotel apartman száma, ide költözik be ezúttal Palágyi Eszter, a Costes Michelin-csillagos séfe, aki alapvetően nagyon kreatív ötleteiről, na meg persze kiváló ételeiről híres, szóval eléggé indokolt a komoly várakozás a vacsorával kapcsolatban.

gellert_lakosztalyetterem.jpg

Mindössze két estén keresztül lehet az ő erősen libára – és természetesen annak a májára is – hangolt menüjét ebben a különleges környezetben élvezni, ahol egészen intim a légkör, és közvetlen közelről lehet megfigyelni a séfet munka közben is, na meg eleve különleges a mindössze egy tucatnyi embert fogadó kerekasztal hangulata. Két éve én is jártam itt, nagyon kellemes tapasztalatokat szerezve.

Belülről kifelé:

gellertkilatas_jokuti.JPG

és kívülről befelé is maradandó az élmény:

gellert_kint_jokuti.jpg

De a szép kulisszák persze csak kísérőként szolgálnak a szuper menühöz, amiről minden fontos részlet megtalálható ITT

Érdemes igyekezni, nagyon limitált a férőhelyek száma!

Disclaimer: a blogposzt kooperációban készült, a vélemény, mint mindig, a sajátom.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr8214321435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása