Ki képviseli legközelebb Magyarországot a Bocuse d'Oron?
2017. július 11. írta: világevő

Ki képviseli legközelebb Magyarországot a Bocuse d'Oron?

Itt vannak a jelentkezési feltételek, kacsa és kacsamáj, káposzta, alma a receptpályázat témája, amire minden 21 évesnél idősebb, magyar szakács benevezhet!

bocusedor_szerda_br-2380.jpg

Aki nagyon jó receptet talál ki, és utána is megnyeri a selejtezőt és a magyar döntőt, már csak az európai döntőt kell megnyernie, hogy ilyen fotó készülhessen róla!

Nyár végéig lehet beküldeni a jelentkezést a recept kíséretében a Magyar Bocuse d'Or Akadémiának, szeptember 20-ig az akadémia zsűrije kiválasztja azt a maximum 12 szakácsot, akiknek a pályázati anyagát elég jónak tartja ahhoz, hogy elindulhasson a decemberi hazai selejtezőn, amit a magyar döntő követ, az itteni győztes képviseli majd Magyarországot 2018. júniusában a Bocuse d'Or európai döntőjén.

A téma: kacsa és kacsamáj, káposzta, alma.

Augusztus 30-ig kell beküldeni egy receptet és az ételről készült fényképet az Akadémia elnőke, Hamvas Zoltán emailcímére: zoltan.hamvas@bocuse.hu

A recept és a jelentkezés részleteit is tartalmazó minta itt tölthető le.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr1512657465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kifli 2017.07.13. 22:46:59

lehet, hogy indulok

rambo13 2017.07.18. 15:51:04

Ha neveznek akkor remélem valamelyik Ádám (Garai v Pohner). Mindketten kimondottan kreatívak, van BdO tapasztalatuk és ráadásul remek versenyzők, amit most a Czifrayn is szépen bizonyítanak (remélem ez esetükben nem lesz hátrány, nem tudom h állnak most az MGE vs BdO-PGA csatározások, de marha jó lenne, ha felhagynának vele, mindkét részről)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2017.07.18. 18:19:52

@rambo13: ők szerintem garantáltan jönnek, hátrány biztos nem lesz, de a kibékülés elég meglepő lenne... Viszont az is izgalmas, hogy a 'nagyok' közül, akik - nem publikusan - jelezték, hogy elindulnának, elindul-e tényleg valaki!

rambo13 2017.10.09. 15:02:45

@világevő: örülök, h mindkét Ádám van, ahogy korábban reméltem. Egyébként érdekes a mezőny, elég sokfée háttérel.

Dualszky-Kovács Péter
Elek Richárd
Garai Ádám
Haraszti Zsolt
Kiss Krisztián
Pohner Ádám
Tóth Pál
Várnai Péter
Veres István
Volenter István
süti beállítások módosítása