Brutális leértékelések az Amazonon, ami ráadásul ingyen szállít itthonra is!
2016. november 22. írta: világevő

Brutális leértékelések az Amazonon, ami ráadásul ingyen szállít itthonra is!

Elég sokat szoktam vásárolni az Amazon.de-n amúgy is, de ez most alaposan leegyszerűsödött. És egész héten hatalmas akciók! Magadnak vagy karácsonyi ajándéknak!
[Folyamatosan frissítve úk ötletekkel!]

amazon.jpg
(Ingyenes szállítás Mo.-ra 39 euro fölött. Affiliate.)

Összeszedtem az elmúlt évek utazásai alapján a legjobban teljesítő, nélkülözhetetlen kellékeket, amiket minden útra magammal viszek. Lásd lent! De előbb néhány szenzációs új találat gasztronómiai témákból, amiket itthon sokkal drágábban lehet beszerezni!

KITCHENAID
ELég meggyőző áron, az itthoni kétharmadáért! Ingyenes szállítással!

KONYHA
Ez csak ma van, 350 euro helyett 200!

COCOTTE
Le Creuset, 120 euróval leértékelve! Alig pár darab van már csak.

NESPRESSO
Ez is elég meggyőző árnak tűnik!

DOLCE GUSTO
Na ez meg kb fél áron most!

KINDLE
A legjobb e-book-olvasót most nagyon nagy kedvezménnyel adják, kötelező kellék minden utazáshoz, gyakorlatilag korlátlan mennyiségű könyvet tudsz így magaddal vinni. Kicsit drágább, de én - főleg utazáshoz - az ingyenes 3G-kapcsolatot tartalmazó verziót javaslom.

FOTÓGÉP
Érdemes körülnézni a fotógépek között is, kifejezetten jók az árak, és vannak komoly akciók is. A magam részéről tükörreflexesben Canon-rajongó vagyok, de ez talán inkább megszokás kérdése.

ÚTIKÖNYV
Nem nagyon létezik pontosabb és naprakészebb sorozat a Lonely Planet útikönyveinél, ráadásul mindenhol külön foglalkoznak a megfizethető megoldásokkal is. Sajnos mire esetleg lesz belőlük magyar fordítás, pont a legnagyobb erényük vész el, az aktualitás, szóval inkább angolul ajánlom. Ez is egy érdekes darab, kiváló inspiráció, 500 fantasztikus úticél a világból, de a sorozat többi tagjai között is van még bőven izgalom.

MOBILNET
A külföldi mobilnet-használat legkevésbé rizikós, és akár több eszközzel, csoportosan is használható módja egy profi kis hordozható, akkumulátoros router, amibe egy helyi adatkártyát kell csak venni, és csinál egy saját WiFit, amire aztán csatlakozhat bárki, aki tudja a jelszót. Ennek az elődjét már évek óta használom, profi darab, ez a mostani már 4G-t is tud.

POWERBANK
Persze a magunkkal hordozott és sokat használt eszközök le is merülnek állandóan, erre kiváló megoldás egy olyan powerbank, azaz hordozható, utántöltő akku, amiben elég juice van ahhoz, hogy akár 4-5 telefon-újratöltésre is elég legyen. Ankert használok szintén évek óta, ez egy nagy kapacitású, kicsit nehezebb darab, de vannak egészen könnyűek is, persze kisebb kapacitással. 

 

 

 360 KAMERA
Csoportképekhez, tájképekhez, de városi fotókhoz is nagyon komoly ez a 360-os képeket (és videót!) készítő kamera.

 

FŐZÉS
Ez már nem utazáshoz, hanem otthonra: az ingyenes kiszállítás miatt simán van értelme akár nagyobb főzőedény-készleteknek is!

MASALA DABBA
Indiai fűszertartó doboz! Én Keralából cipeltem haza a sajátomat :)

SZAKÁCSKÖNYV
Nyilván a szakácskönyv-szekció is elég tekintélyes, és természetesen nem csak németül, hanem angolul is elérhetők itt:

És itt találsz még egy halom nagyon izgalmas újdonságot, Kickstarter projektek olyan termékeit, amiket jó eséllyel nem fogsz viszontlátni senki másnál, annyira újak! A teljesen őrült ötletektől az egészen hasznosakig minden előfordul, index biciklire, utazós kávéfőző, háziállat-kamera, Bluetoothos oktatófogkefe gyerekeknek, stbstb. 

Ez pedig az összes CyberMonday szuperkedvezményes ajánlat, egész héten pörögnek az akciók, vannak végig érvényesek is, de sok csak egy-egy napig él!

Pro tipp: A checkout-nál le kell tiltani a currency converter funkciót (simán az eurót választod fizetési eszköznek), így ekkor a bankod váltja, sokkal jobb árfolyamon. [köszi, Tamás!]

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr8411989150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Balu · www.cbalu.com 2016.11.22. 19:16:21

Sajt wifi. :)))) Stilusos felregepeles. :)

tbudai 2016.11.23. 00:23:52

Kitchenaid Artisan 140.000 HUF (szin fuggo) az itthoni 210.000 helyett, ingyen hozzak.

depi vol.2 2016.11.23. 08:30:02

Hattttalmas akciók tényleg!
De most komolyan, aki külföldi (és nem feltétlenül kínai) webshopokból akar vásárolni, az sokszor féláron hozzájut ugyanahhoz a hazai termékhez. Mi ebben a csoda, hogy az Amazon most akciózik, az lenne a furcsa, ha az új piacra való karácsony előtti kereskedelmi őrületben nem tenné. SZVSZ

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2016.11.23. 08:49:12

@depi vol.2: az a csoda, hogy a szállítás is ingyenes (és vám nélküli), na meg vannak benne azért olyan árak, amiket én nem láttam soha sehol. De ha nem nyűgözött le, az se gond :)

Perelli 2016.11.23. 11:29:55

Illene leírni, hogy csak az Amazon által közvetlenül forgalmazott termékre vonatkozik az ingyenes szállítás. És hogy magyar ÁFA-t kell fizetni, ezért drágábbak a termékek a különbözettel.
Az új piacnak semmi köze az akcióhoz, Cyber Monday hete minden évben van természetesen.

Perelli 2016.11.23. 11:33:09

VÁM meg sosem volt, az EU-n belül nem is lehet nyilvánvalóan. Ahogy pl. a briten vagy az olasz Amazonon sincs.

Savior 2016.11.23. 23:12:23

Hát sajnos pl. a Kindle éppen "Leider kann dieser Artikel nicht nach Ungarn versendet werden."

Savior 2016.11.24. 00:29:00

Ja, közben rájöttem, hogy a reklám nélkülit szállítják, de az meg ugye annyira már nem olcsó. :) Jó, nem is vészesen drága...

Gyűrött Papír 2016.11.26. 18:49:55

@Savior: Én reklámost vettem itthon, majd online cseten ráírtam az amazon ügyfélszolgálatra, hogy nekem nem kellenek a reklámok, mert nem érintenek. Visszakérdeztek, hogy biztosan lemondok-e a szuper ajánlatokról?
Lemondtam. Kellett egy reboot (wifi mellett) és voila reklámmentes lett.
süti beállítások módosítása