Japán tonhalárverés közvetlen közelről, élőben (videó)
2016. június 01. írta: világevő

Japán tonhalárverés közvetlen közelről, élőben (videó)

Nincs izgalmasabb egy japán halpiacnál. A helyszín egy 8 milliós lakosságú város, Oszaka nagybani halpiaca hajnali 4-5 körül. 

sam_8569-001.JPG

Ennek megfelelően nem voltam túl jó állapotban a videóközvetítés kezdetekor, egy komoly - és nagyon jó - vacsorán voltam túl Sakai-ban, majd a séffel Yushi Nodával még alaposan végigkóstoltuk a kedvenc éjszakai street foodjait az okonomiyakitól a tempuráig. (Ezekről is írok majd)

Ez viszont itt a halpiac, azon belül is a tonhalárverés, ami a legizgalmasabb és legelevenebb része:

Pár fotót is tudtam közben lőni:

És itt vannak a halpiac további részei és az előzmények:

Lesznek hamarosan élő közvetítések máshonnan is, például New Yorkból és Brazíliából, ezekhez a Világevő Facebook-oldalhol kell csatlakozni, illetve érdemes külön feliratkozni az értesítésekre is!

Itt van a korábbi posztom a legnagyobb japán halpiacról, a Cukidzsiről (Tsukiji). Voltam ott idén is párszor, alaposan letesztelve pár büfét is reggel, írok azokról is majd!

Köszönet a KLM-nek a zökkenőmentes, szuperkényelmes és kényeztető repülőútért (egy átszállással repülnek például Oszakába is)!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr838755500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása