Van menőbb egy saját tévéműsornál? Van, ez!
2015. december 03. írta: világevő

Van menőbb egy saját tévéműsornál? Van, ez!

Akkora hatalom a tévé, hogy az ember hajlamos azt gondolni, akinek tévéműsora van, az számít csak igazán. Nekem most lett. De lett más is!

tvpaprika_jokuti.jpg 

A műsorban elég komoly séfekkel fogok együtt főzögetni, és főleg jókat, van közte Michelin-csillagos is, de olyanok is, akiknek nincsenek kitüntetéseik, csak épp nagyon profik. És a helyszínek kiválasztása se teljesen véletlen... Na meg szerepelni fog Divat és a világ legviccesebb birkapásztora, István, aki már egymaga megérne egy egész sorozatot.

Itt van egyébként a sugárzási rend. És csináltam is egy facebook-oldalt, mint a nagyok, ami nem a Világevőhöz kötődő dolgokat tartalmazza majd, de azért persze gasztronómiát főleg! Legfontosabb tulajdonsága, hogy vadonatúj, így 0, azaz nulla követője van! Simán be lehet tehát még kerülni az első egymillióba...

Na ez az, ami ezerszer menőbb egy saját tévéműsornál: egy cseh nyelvre is lefordított saját tévéműsor!!!! :D Kérem széppen itt a gurmánnak a novi szereálja:

És itt van a Facebook-oldal!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr648129382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunblind 2015.12.03. 10:21:35

Pozor! .. vagy az nem az?
Gratula!
Olyanokat is főzzél, amihez nem kell minden sz.rér a kulimáriszba csattogni. :)

A fickó 2015.12.03. 16:41:11

@sunblind: Megnéztem, könnyen elkészíthetők az ételek és semmi nagyon különleges (nehezen beszerezhető) összetevő nincs bennük. Jól elkészítve pont az egyszerűségük miatt lehetnek nagyszerűek. :)

Jalapeno Poppers 2015.12.04. 15:21:53

Az első műsor a tv paprikán, ahol lesz valaki, aki érthetően és folyamatosan tud beszélni és még hájlevel érti is, ami történik + valaki aki főzni is tud. Ezzel a saját gyártású műsorok 90 %-át agyonveri már indulása előtt. :)

Azon csak magamban rötyögök, hogy valamelyik közelmúltbéli világevős posztban az van kiemelve, hogy az autógumis csillagot az étterem kapja, nem a séf, itt meg mégis van séf, aki kapott, de ez már csak gasztroszemantikai csipkelődés, nincs jelentősége.

Annak külön örülök, hogy a téli szünetben adják le, így egyet megnézek belőle biztosan.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2015.12.04. 15:28:33

@sunblind: :) köszi! elérhető cuccok ezek nagyrészt!
@A fickó: thx
@Jalapeno Poppers: köszi szépen! Azért a csipkelődésre is reagálok, mert szeretem a témát: abban a posztban a hivatalos tények leszögezése mellett azért elismertem a lehetőségét annak is, hogy a köznyelvben a séfet csillagosként emlegessük! ("Azaz hívhatjuk Michelin-csillagos séfnek Miguel Vieirát és Szulló Szabinát, a valóság az, hogy ez tényleg legnagyobb részt az ő érdemük, de étterem kapja a kitüntetést."). huhh. :)
süti beállítások módosítása