Szent György + sárkány + királylány = izgalmas, boros program szombat estére
2015. július 28. írta: világevő

Szent György + sárkány + királylány = izgalmas, boros program szombat estére

unnamed-3.jpg

Minden rendes legendának van valami valóságalapja, a Bohém légyott épp új tartalommal (és borokkal) tölti meg Szent György és sárkány sztoriját.

A Gilvesy pincészet szervezi az izgalmas programot, különleges a helyszín is, a fantasztikus balatoni panorámával rendelkező Gilvesy birtok Hegymagason. Élő zene, termelői sonkák, sajtok és komolyabb ételek is, fényfestés, és persze a birtok saját borai, első sorban a Bohém Cuvée a főszereplők.

Attól sem kell tartani, hogy túl nagy tömeg lesz, szigorúan limitált a belépőjegyek száma, összesen 300-an bohémkodhatnak a Szent György hegyen, azaz érdemes kihasználni az elővételi lehetőséget, nehogy a helyszínen derüljön ki, hogy nem férsz be.

Persze nem kell aggódni, a happy end garantált. Mármint nem a sárkány győz.

Minden fontos infó itt látható az eseményről.

gp_bohem_2015_web_1.jpg

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr997655418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása