A nagy PortugálKajaTurné egy szuper videón összefoglalva
2015. február 24. írta: világevő

A nagy PortugálKajaTurné egy szuper videón összefoglalva

Most, hogy pár nap múlva indulok a KeralaBlogExpress-re, épp ideje volt, hogy az egyik útitársam, egy spanyol blogger, Inma összerakta ezt a szuper filmet a nagy októberi szocialista PortugálKajaTurnéról, ami gyakorlatilag egy ország körbeevésének méltó dokumentációja.

IMG_3271.JPG

Inma (angol nyelvű) blogját egyébként itt lehet megtalálni, érdemes! Az én korábbi portugál kajaposztjaimat pedig itt, közte a világ egyik legfinomabb édessége, egy tengeri halászat, karobsüti recepttel és persze rengeteg fotó.

Az indiai túráról is jönnek persze a posztok majd, de a leggyorsabban ezúttal is az instagramra fogom pakolni a kontentot, érdemes csatlakozni, elég komoly dolgok várhatók a vadon élő elefántoktól teaültetvényeken át a fantasztikus dél-indiai konyha minden finomságáig.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr157212769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása