JÁTÉK: Nyerj páros belépőt a Borfesztiválra!
2014. szeptember 07. írta: világevő

JÁTÉK: Nyerj páros belépőt a Borfesztiválra!

Villámjáték következik, a Budavári Borfesztivál volt olyan kedves, és felajánlott 3 x 2 jegyet a Világevő olvasóinak, mivel pár nap múlva már kezdődik is az esemény (szeptember 10-14.), gyorsan ki is fog derülni, hogy kik nyerik a jegyeket!

borfeszt2014.png

A játékban való részvételhez csak meg kell válaszolnod két egyszerű kérdést emailben, a megfejtéseket szeptember 8-án, hétfőn éjfélig várom!

1. Melyik lesz az idei Borfesztivál vendégországa és mondj legalább egy borászatot azok közül, akik itt is lesznek a budai várban! (Segítséget a hivatalos weboldalon találsz!)

2. Milyen konyhákat említünk ebben a videóban? Írd meg az összeset! (a videó többi részét is ér figyelni azért, meghosszabbítom annak a játéknak a határidejét!)

A megfejtéseket a vilagevo@gmail.com címre küldd el tehát legkésőbb hétfőn éjfélig!

Hajrá!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr26649181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása