Így múlatja az időt Megeve-ben a jet set
2014. február 22. írta: világevő

Így múlatja az időt Megeve-ben a jet set

Kaptam tegnap egy Michelin hírlevelet, amiben volt egy videó az egyik kedvenc városomról a francia Alpokban, Megeve-ről (ejtsd: Mözsev). A videót azóta se sikerült megnyitni, de eszembe jutott, hogy így a tél vége felé megosszam a saját ottani élményeim egy részét, így mulat a francia jet set, lovaspólóval, bundákkal, finom ételekkel. 

IMG_9385.jpg

A település egyébként onnan is ismerős lehet, hogy van itt egy három Michelin-csillagos étterem, ahol két alkalommal is végigkóstoltam már a menüt, lenyűgöző. És a városka is fantasztikus, az egyik leggazdagabb alpesi település, de ez nem látszik meg rajta, megőrizték a régi báját például azzal a zseniális húzással, hogy a személyszállítást kizárólag a helyi földművesek végezheti, lovas szánok segítségével. Így nekik is könnyebb a megélhetés, azaz nem menekülnek el a településről, hanem van értelme továbbra is mondjuk kecskéket tenyészteniük itt. A környéken korábban egyszer egy sétarepülést is tettem a Mont Blanc körül, itt látható erről a videó.

És a lovaspóló havon:

És még pár vegyes kép, póló is, ló is, jet set is:

Szombaton ól inkluzív malackodás Takács Lajossal, korlátozott férőhelyek! Részletek itt, jelentkezés szokás szerint csakis emailben.

malackodas565.png
És még tart a JÁTÉK, komoly eséllyel jegyeket nyerhetsz a Konyhakiállításra!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr115826660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása