Tessék szavazni az év emberére, Széll Tamás megérdemli!
2013. december 26. írta: világevő

Tessék szavazni az év emberére, Széll Tamás megérdemli!

Itt a lehetőség minden gasztrorajongó számára, hogy szép karácsonyi ajándékkal (gesztussal) hálálja meg Széll Tamásnak, az Onyx séfjének, hogy nagyon szépen képviselte hazánkat a Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén Lyonban!

IMG_0276.JPG

Ez a kedvenc képem róla és a segítőjéről, Garai Ádámról, a verseny hevében sem mondott nemet, amikor megkértem, hogy mosolyogjon! :)

(Aki már nem emlékezne az év elejére, itt az élő tudósításom a helyszínről, szerintem se előtte, se utána nem volt egy posztomnak se 1100 Facebook lájkja, és ez persze nem nekem köszönhető, hanem Tamáséknak.) Az RTL Klub 'Az Év Embere' szavazásán jelenleg a tizes lista 7. helyén áll, de szerintem simán feljebb tudjuk tornászni, ha elegen szavazunk! Két kattintás az egész, na meg persze szabad ismerősöknek is ajánlani a dolgot!

Szurkolásban is nagyon jók voltunk, ahogy a képen is látszik, Thomas Keller, amerikai séflegenda is megtapsolta a magyar szurkolótábort. Verseny közben Tamásnak bekiabáltam, hogy izgul-e már végre (óriási volt a hangzavar a sok szurkoló miatt, így még egy méterről is néha kiabálni kellett), visszakérdezett mosolyogva: "Miért, kéne?"

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr505709503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigPi 2013.12.27. 11:06:25

Ha nem lennének versenyben a debreceniek, akkor olyan könnyű lenne a döntés.

vgab 2013.12.27. 18:01:33

Kedvelem a posztjaidat, de ezt ugye nem gondoltad komolyan. A 10 jelölt közt még a top 5-ben sincs benne és ezt még elfogult szemlélőként is be kell ismerned.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2013.12.27. 19:27:34

@vgab: marmint azt kell beismernem, hogy nincs az otben? Nehez lenne letagadni! :) de attol meg miert ne lehetne ra szavazni? Az se baj, ha nem nyer, nyilvan sokkal szukebb reteg szamara jelent valamit az o teljesitmenye, mint a tobbieke. (Es amugy koszi!)
süti beállítások módosítása