Vasárnapra, családi ebéd helyett
2013. szeptember 29. írta: világevő

Vasárnapra, családi ebéd helyett

Ha valmilyen okból nem jönne össze a családi ebéd, akkor se érdemes elszomorodni, van egy olyan fantasztikus kaja a városban, amit akár egyedül is óriási élvezettel lehet enni. Egy titkos tipp. Nem kell mindig 3 Michelin-csillag.

20130901-1.jpg

Csak és kizárólag vasárnap ebédre és délutánra készítik a Szerájban (V., Szent István krt. 13.) a kemencében sült bárányt, amikor először megkóstoltam, azonnal elhatároztam, hogy minden héten jövök, csak éppen sajnos (vagy inkább szerencsére) vasárnap általában családi ebéd van, vagy épp utazom valahol. Így sok hónap eltelt az újra kóstolásig, és örömmel állapítottam meg, hogy még mindig nagyon jó, omlós, ízes, szaftos, igazi élménykaja, amit nem ciki akár habzsolni se vagy kézzel nekiesni, bárhogy finom.

IMG_1531.JPG

Nem egy látványos kaja, de annál finomabb, paradicsomos-sajtos egyébként...

IMG_1528.JPG

Ha jól vettem észre, délben sütik, így délutánra esetleg már kicsit kiszáradhat, de nem jelentősen. (Persze a phó leves vasárnapra se rossz alternatíva...). Nekem ezen a héten is kimarad, de azért itt Athénban csak találok valami kárpótlást...

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr385527026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása