Izgalmas gasztroprogram a hétvégére
2013. március 01. írta: világevő

Izgalmas gasztroprogram a hétvégére

Ezekben a percekben kezdődött el, és egészen vasárnap késő délutánig tart a Budapest Sportarénában a Konyhakiállítás, ahol egyrészt nagyon alaposan körül lehet nézni konyhabútorok és konyhai eszközök, gépek témában, másrészt vannak izgalmas programok, bemutatók is.

konyhakiallitas_S.png

Én sajnos nem tervezem átalakítani a konyhámat a közeljövőben, így a különböző szép, praktikus és profi konyhabútorok maximum csak mint vizuális élvezet jöhetnek szóba, de azért van pár olyan dolog, ami engem is izgat. Ilyen például Balatoni Brigitta bemutatója, aki szombat délután (16:20) tart egy bemutatót, retro élmények csúcskonyhában címmel. Hogy ez mit jelent, arról őszintén szólva nem sok fogalmam van, de arról igen, hogy a ZONA cukrásza egészen biztosan valami nagyon jót fog alkotni, van szerencsém évek óta fogyasztani a különböző desszertjeit, és egyértelműen az egyik legtehetségesebb, kreatívabb és színesebb desszertcukrász itthon. Íme néhány kreációja (a ZONA fotói):

Ez itt ananász vajkaramellben, kókuszos zöldcitromhab ropogós mandulakosárban, citromfüves banánfagyi:

balatoni1.jpg

És még egy pár:

balatoni4.jpgbalatoni2.jpgbalatoni3.jpg

Brigitta egészen biztosan hazánk leghosszabb desszertneveiet kiosztó cukrásza is egyben, de ez legyen a legnagyobb bajunk vele, így legalább nem kell bután nézni, amikor megérkezik a tányér az asztalra, hogy mi mi lehet. Az ő bemutatója van tehát szombat délután a Konyhakiállításon.

A Konyhakiállítással kooperációban készült.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr685111263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása