Megvan a lyoni repülőjegyek nyertese
2012. június 30. írta: világevő

Megvan a lyoni repülőjegyek nyertese

A pár hete meghírdetett lyoni játékra rengeteg pályázat érkezett, ezek közül választottuk ki az AirFrance vezérigazgatójával és az Atout France, a Francia Idegenforgalmi Hivatal vezetőjével a kedvenceinket. A legjobbak közül végül a RhoneAlpes régió idegenforgalmi hivatalának éppen Budapesten tartózkodó képviselője húzta ki a szerencsés nyertest, aki az AirFrance jóvoltából két repülőjegyet nyert a jelenleg heti két, hamarosan heti három járat bármelyikére. Ő egyébként azért járt itt, mert ősszel szeretné kicsit házhoz is hozni nekünk a régió gasztronómiáját, izgalmas esemény készülődik...

Gratulálunk a nyertesnek, ahogy a videóból kiderül, még egy plusz vacsorával is kiegészült a nyereménye. Köszönöm mindenkinek, aki játszott, remélem, hogy a sok játékos, aki végül nem nyert, azért megfontolja egy lyoni utazás esélyeit, a világ egyik legjobb gasztrovárosáról van szó, nem véletlenül foglalkozom vele annyit itt a blogon is.

Olyan szépeket írtatok Lyonról, hogy azért idézgetnék belőle párat, a teljes gyűjteményt megtaláljátok a játékos poszt alatt kommentekben és a Facebook-oldalon. Ilyeneket például:

"a gasztromennyország személyes tanulmányozása"
"Gasztronómiájuk igen kifinomult, sok ételkülönlegesség megalkotói. Egy ilyen utazás igazi ínyenc barangolás, amellett hogy a város is jócskán kínál látnivalót."
"azt a várost kóstolni kell!"
"a férjem első lyoni útja óta ennyire rajong a gasztronómia iránt."
"ideje volna már a gasztronómia franciaországi fellegvárába is ellátogatni."
és még rengetg más szépet, közte verseket is, érdemes beleolvasgatni.

És köszönöm az AirFrance-nak a lehetőséget, hogy fel tudtam kínálni nektek két jegyet.

851x315px_Lyon03.jpg

Gasztrokaland itthon, Világevő Japán Vacsora a Fujiban szerdán!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr364620559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabking 2012.07.02. 14:15:43

Egyik szemem sír, a másik nevet, de gratulálok a nyertesnek!

Zibó 2012.07.04. 09:40:47

Köszönöm szépen! Szerencse is kellett hozzá, de nagyon örülök!
süti beállítások módosítása