Egy újabb nap a Costes-ben, képriport
2011. szeptember 14. írta: világevő

Egy újabb nap a Costes-ben, képriport

Ma (szerdán) is épp a Costes-ben sztázsolok (az eddigi tudósítások itt), de csak délelőtt, kicsit kezd besűrűsödni a programom életem legnagyobb gasztrokalandja előtt 5 nappal. A képek pár nappal ezelőtt készültek, és különleges tulajdonságuk - ellentétben a sajátjaimmal -, hogy jók, egy profi fotós, Vermes Kata készítette őket.

granturizmó!: VKF 0480

 

A képek főleg a mise en place, az előkészítési fázis során készültek, készült itt koriander-"csipsz", személyzeti kávé és rántotta, chorizós krokett, chorizo-csipsz, tejszínes babkrémleves, tonhal, aperol spritz-hab, rusztikus gnocchi, első sorban a business lunch-hoz... Remélem képekben elmesélve is érdekes: (Ja és a végén kicsit átültem a vendégoldalra, mégiscsak vicces egy Michelin-csillagos étteremben a - részben - saját főztömet enni)

A Facebook-oldalon amúgy most éppen játék is megy értékes belépőért, de itt is lehet játszani a blogon közben, annak (is), aki nincs a Facebookon. Hajrá!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr523225637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kuponblog · http://kuponblog.blog.hu/ 2011.09.14. 13:09:09

WOW, megjött az étvágyam, így közvetlen az ebéd után! Ez nagy szó!

www.kuponblog.blog.hu

Attilajukkaja 2011.09.16. 22:16:00

Rovid, de elvezetes beszamolo!
Pont az ilyenekert szeretem ezt a blogot.
süti beállítások módosítása