Van a Sziget fesztiválnak rengeteg konkurense világszerte, méretre, árra, színvonalra óriási változatosságot mutatnak a nyári bulik, de egyvalamiben biztos, hogy egyedül áll: Michelin-csillagos backstage étterme senki másnak nincs. Megkóstoltam. Így aztán exkluzív összeállítást tudok készíteni arról, hogy mit _nem_ evett Prince!
Ha elég ócska a fotó, akkor nem is ráncos a picifiú
A Ráday utcából a Sziget Nagyszínpad mögé költözött átmenetileg a Costes, megtehetik, hiszen amúgy is bezártak nyárra éppen. Így viszont egy szinte teljes étlapból válogathatnak a sztárok, persze a sietőseknek van egy svédasztal is, amit szintén elég gondosan csinálnak, például semmi sem állhat kint 2 óránál tovább, de nyilván az igazi az á la carte fogyasztás.
Amuse bouche
Nagyon jó volt az előétel, tonhal tatár wasabival, szuper kombináció, nagyon jó alapanyagok:
A carpaccióba csak beleettem, de az is nagyon rendben volt:
Közben volt persze Purple rain is az előétel és a főétel közé besűrítve
De ide inkább nem próbáltam felmenni, biztos túl nagy lettem volna a színpadra
A flipperek nem kellettek öcsinek, kikapcsolva szomorkodott mind:
A főételek viszont kellettek nekem:
ribeye, de csak belekóstoltam
Kacsamell körtével és bébispenóttal, kiváló:
És a végére még az ördöghal is befutott (a kiürült desszertes tányér nem a szervíz hibája, én kavartam össze a dolgokat):
Hát ezeket mind nem ette Prince, sajnálhatja.
Még egy pár kép a backstage-ből:
Na és mit nem ivott? Arról nincs infóm, hogy megitta-e végül, de az biztos, hogy az egyik legkomolyabb amerikai borból rendelt egy rekesszel.A Opus One annyira menő, hogy a weboldalukon nem is vásárolni lehet (buy), hanem beszerezni, szert tenni rá (aquire).
Szolid 1500 dollárért () már a családi csomag vihető, ezt kapta ő is, de lehet, hogy a Greshamben kortyolgatja inkább...
Szavazz a VIlágevőre a Goldenblogon és csatlakozz a Facebookon! Lesz még pár izgalmas gasztrokalandom...