A kutya vacsorája (videó)
2011. július 14. írta: világevő

A kutya vacsorája (videó)

Nem szoktam vicces videókat közzétenni, főleg nem állatosakat, de ennek szerintem itt a helye:

FB-on csatlakozás szigorúan önkéntes alapon, de nagyon javasolt!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr63064657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.07.14. 15:03:03

Ezek nagyon jól nevelt dán kutyák. A kuvaszomnál nem hiszem, hogy közé és az étel közé mernék állni.

T-5 2011.07.14. 15:08:03

Jesszus, soha nem értettem, hogy ezekben a videókban mi a vicces... én mondjuk hang nélkül nézem, de lehet, hogy hanggal nagyokat hahotáznék... hát most nem megy.
A kutyák vadállatok, nem tudnak viselkedni, akármilyen kínosan durván próbálkoznak tökéletesre csinálni a jelenetet a kezek tulajdonosai, nem megy nekik.
Baromi idegesítő a mozgásuk a kutyáknak, a macskákhoz képest pont olyanok, mint a normális emberhez képest egy súlyos értelmi fogyatékos...

rezsöatya 2011.07.14. 17:31:23

T-5:

Sajnállak.
Egyrészt azért, mert milyen lehet az élet humorérzék nélkül, szárazon (a nicknév választás is sokat elárul!).
Ha nem érted, miért nézed. Nem az első eset, videóKra hivatkozol.
Ez nekünk játék. Élvezi a kutya, mert foglalkoztatva van, élvezi a gazda, mert azért van házikedvence, hogy teljesebb legyen az élete (ne érts félre, nálam a kutya nem pótszer; a két kutyámon kívül van még három gyerek, nej, szeretem a munkám és sok minden érdekel... stb.)
A kutya mozgása annyi féle, ahány kutya. Az egyik gördeszkázik, a másik tekintélyt parancsolóan közlekedik, vagy éppen parkour.
S végül: nem bántani akarlak, nem froclizlak. Csak:
Sajnállak.

T-5 2011.07.15. 13:51:02

@rezsöatya: Én a kutyatulajokat nem froclizom, csak Sajnálom. Mert a kutyák háromféle embert ismernek. Az egyik az utca embere, pl én, akit jó esetben nem harapnak meg, csak megugatnak. De közömbösek irántuk. Aztán van, aki egyértelmű áldozat. Annak vigyáznia kell, mert nem mindegyik gazdi teszi rá a szájkosarat az ebre és ebből évente igen sok harapás meg tetanuszinjekció származik. És vannak a falkavezérek, akik jó esetben a kutya gazdái. A falkavezérek szeretnek vezérek lenni és irányítani. A kutyát irányító ember igazi kutya-ember a legtöbb esetben, ahogy megfigyeltem. És sokszor nem szeretik a macskákat, akik független lények és nem lehet nekik parancsolgatni, mint egy kiképzőtáborban. A kutya az igazi nekik, akik szó szerint minden szavukat szolgaian lesik. Ez nekik a "szeretet".
Ja, ugyanezek az emberek a kajára gerjedő, hülyén fölöltöztetett kutyákat és azokkal való olcsó játékot tartják viccesnek.
És persze, aki nem tartja ezt viccesnek, az nyilván egy besavanyodott alak.
Megvan a kutya-logika kérem :)

Attilajukkaja 2011.07.15. 13:56:39

Tegnap szerintem elsokent neztem meg a videot, de nem akartam kommentelni, mert hogy nez mar ki, hogy mindig beleszolok mindenbe?
Aztan megsem birtam ki :o)
A kutyakat neha nem konnyu visszafogni a videoban, de alapjaba veve latszik, mennyire jolnevelt, turelmes allatok. Nagyon aranyosak!!!!

@T-5:

"A kutyák vadállatok, nem tudnak viselkedni"
Lehet, hogy itt csuszott meg az amugy kifogastalan logikad.
Nalunk en is hasonlokat mondanek neha a gyerekekre: "vadállatok, nem tudnak viselkedni",....oszt a vegen megis szepen megeszik az ebedet. Az idomitas csodakat muvel! :o)

Attilajukkaja 2011.07.15. 14:08:39

@T-5:
Van abban valami, amit irsz.

"ugyanezek az emberek a kajára gerjedő, hülyén fölöltöztetett kutyákat és azokkal való olcsó játékot tartják viccesnek."

En sem szeretem, amikor egyesek feloltoztetve fenykepeztetik a hazi kedvenceiket (macsekokat is), de ez a video szerintem nem errol szol. A kutyusok nyilvan nem minden nap etkeznek igy :o)
Ez csak egy poen. Ugyes, szorakoztato poen. A kutyak sem nagyon banjak, hogy "sztarok" lettek. Latszolag abszolut nem razta meg oket a dolog!
Nem vagyok kutyatulajdonos, de a helyedben nem sajnalnam oket.
Akarmilyen alattulajdonos is az ember, a lenyeg, hogy mindketten elvezzek az egyuttletet. Feleloseggel tartoztok egymas irant az alattal,...ki tobbet erez ki ebbol, ki kevesebbet.
A balesetek pedig altalaban nem az allat hibajabol kovetkeznek be. De cafoljon meg barki, ha nincs igazam.

T-5 2011.07.18. 13:23:40

@Attilajukkaja: Az ide-oda kapkodás az, ami vadállattá teszi őket, mert egyszerűen azok. Erősen küzd a két-két kéz tulajdonosa, hogy tartsa a kutyát maga fölött... de, hogy ne kapjon oda a kajához, azt nehéz évek után is kiharcolni. Sok év után is fogyatékosként viselkedik a kutya - hiszen kutya.

T-5 2011.07.18. 13:24:52

@Attilajukkaja: Hát, nem az állatok hibája a sok baleset, ez igaz. Azoknak a hibája, akik a civilizációba hozzák őket, pedig nem kellene. És főleg nem itt ugattatni őket, ahol amúgy is rengeteg a zaj. Normálisabb helyeken ezt nem engedik meg :(

Attilajukkaja 2011.07.18. 14:37:32

@T-5:
"Az ide-oda kapkodás az, ami vadállattá teszi őket, mert egyszerűen azok"
En ugy tudom, a kutyak osei valoban vadallatok voltak: farkas, roka, sakal. De a kutyak attol valtak kutyakka, hogy az ember melle szegodtek. Persze erdekbol, de az evszazadok-ezredek alatt megszelidultek. Persze ezt is erdekbol tettek. Vagyis a kutya per definicio szerint sem lehet vadallat. Az egyetlen vadkutya, amit ismerek, az a haziallatbol visszavadult dingo. Vad kutyak persze ma is leteznek, ahogy vad emberek is. Azokka valhatnak, ha embertelenul bannak veluk, vagyis kutyaba sem veszik oket.

"Erősen küzd a két-két kéz tulajdonosa, hogy tartsa a kutyát maga fölött"
Igy van! Szerintem nagyon ugyesen megoldottak a dolgot, es meg vicces is :o))))
Amugy mar egesz fiatal kutyusokat is be lehet tanitani onkontrollra a kajaval szemben (is):
www.youtube.com/watch?v=EXZv-6otQ_M
www.youtube.com/watch?v=oz1mK5mLxu0&feature=related
Latom, te valamiert nem nagyon csiped a kutyusokat ;o)

T-5 2011.07.20. 12:06:09

@Attilajukkaja: Tényleg nem... harapott már meg kutya, ami elvileg jólnevelt, civilizált kutya volt... azóta nem hiszek az ilyen mesékben, hogy milyen cuki meg irányítható...

Attilajukkaja 2011.07.20. 21:52:59

@T-5:
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a hatterben. Gondolom, meg gyerek lehettel (?). Ugy latszik a kutya csak elvileg volt jolnevelt, vagy te csinaltal valamit rosszul. A lenyeg, hogy nem minden kutya harapos, de amelyik az, az altalaban figyelmeztet mielott harap. Csak oda kell figyelni a jelzesekre.
Na mindegy, en nem akarlak rabeszelni, hogy kedveld a kutyakat. De vigyazz, mert a macska meg karmol! ;o)
süti beállítások módosítása