JÁTÉK: fényűző Sauska borvacsora két főre!
2010. november 17. írta: világevő

JÁTÉK: fényűző Sauska borvacsora két főre!

Mi egy kicsit hamarabb kezdjük a karácsonyt! Nyerj két főre fényűző borvacsorára meghívást most péntek estére a Halászbástya Étterembe!

A feladat nagyon egyszerű:

-csatlakozz a Halászbástya és a Világevő Facebook-oldalaihoz (mindkettőhöz!),

-írd meg a vilagevo kukac gmail pont com emailcímre az eddig legjobb utazással kapcsolatos gasztroélményedet (étteremben, piacon, stb.), a nevedet és a FB-profilod URl-jét!

Ennyi.

A beküldési határidő csütörtök este 8h, azaz kicsit több, mint egy nap van rá. Ez csak megnöveli az esélyedet, ennyi idő alatt kevesebb ember tud jelentkezni.

A játékban való részvétellel a beküldő hozzájárul, hogy közzétegyük a sztoriját itt a blogon a későbbiek során. (Ha nem szeretnéd teljes névvel viszontlátni, akkor jelezd ezt a levélben, akkor csak a keresztnevet tüntetjük majd fel.

Tehát ez legyen a levélben:

Valódi név, település (Jelezd, hogy ha nem használható a vezetékneved a sztorihoz!)
Élmény (lehet rövid is, de nem baj, ha érdekes)
Facebook profilod linkje (pl: facebook.com/profile.php?id=55555555 vagy facebook.com/kovacspista, ha van felhasználói neved)

A sorsolásban mindenki részt vesz, aki küldött be élményt, a sztori izgalmasságától függetlenül.

A vacsora november 19-én, pénteken 19h-kor kezdődik, részletes menü itt található. A vacsora értéke 2 x 24900,- Ft, a nyeremény készpénzre át nem váltható, el nem halasztható. A Világevő blog jogi felelősséget a nyereményjátékért nem vállal.
 

Hamarosan újabb játékok következnek a Világevőn, azaz mindenképp érdemes csatlakoznod a Facebook-oldalunkhoz, hogy le ne maradj róluk!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr112455512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása