Ma délután lehet próbálkozni: a világ legjobb éttermébe asztalt foglalni!
2017. november 16. írta: világevő

Ma délután lehet próbálkozni: a világ legjobb éttermébe asztalt foglalni!

Közel egy évnyi zárvatartás után jövő február 15-től újra fogad vendégeket a koppenhágai Noma, egészen pontosan a Noma 2.0! És az első pár hónapra ma nyit a foglalási rendszer!noma.jpg

Idén február 25-én volt a Noma 1.0 záróbulija, amin volt is szerencsém részt venni, óriási megtiszteltetés volt, hogy bekerültem a meghívottak közé. Azóta is üresen kong viszont az új épület, így a tervezett megnyitás folyamatosan csúszott és bizonytalan volt, egészen mostanáig: február 15-vel indul a Noma 2.0! És ma délután 4h-kor kell másodpercre pontosan készenlétben lenni a gépek előtt, hogy legyen esély megcsípni egy asztalt az első etappra, ami a tengeri menü lesz, egészen április végéig. Világszerte óriási érdeklődés várható, ahogy már eddig is szinte lehetetlen volt bejutni, most, az egy éves szünet miatt,  még nagyobb ostrom várható, szóval érdemes akár többen, több gépről egyszerre próbálkozni. Előre kell fizetni a fejenként 2250 dán koronás árat, diákoknak kevesebb, mint féláron kínálnak egy várólistát is, de erre nem teljesen világos, hogy milyen módon lehet bejutni, mindenesetre elég nemes gesztus, hiszen bőven sokszorosan megtelne az étterem teljes árat fizető vendégekkel is.

Itt van minden fontos infó a foglaláshoz, érdemes előre áttanulmányozni, hogy mikre lesz szükség, és akkor sok sikert délutánra! Maga a foglalás innen lesz elérhető ma 16h-kor, ha össze nem omlik a rendszer...
[ha valaki 21-ére ebédre jut be, összefutunk.]

Koárbbo Nomás posztok a Világevőn.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr7913284095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2017.11.16. 12:35:00

A leírás alapján a diákoknak a helyek 10%-át tartják fenn, sorsolják őket és az ő 1000 koronás áruk tartalmazza az italokat is.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2017.11.16. 12:38:31

@Étteremkritikus: igen. a kérdés az, hogy hogy jutnak be pontosan, hogy zajlik a jelentkezésük.

Kelly és a szexi dög 2017.11.16. 22:19:44

Sold out...sold out...sold out... :)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2017.11.16. 22:43:48

@Kelly és a szexi dög: hát igen, gondolom ez kb a harmadik másodperctől van így...
süti beállítások módosítása