Nem értettem, hogy mit keres két tinédzser egy luxusétteremben...
2017. augusztus 26. írta: világevő

Nem értettem, hogy mit keres két tinédzser egy luxusétteremben...

Volt múlt héten a koppenhágai Geraniumban egy fantasztikus vacsora, a helyről annyit érdemes tudni, hogy 3 Michelin-csillagja van,  és – az amúgy sem az olcsóságáról híres – Dánia legdrágább étterme. Itt szerveztek egy különleges eseményt, ahol Rasmus Kofoedhez két másik világsztár: Anne-Sophie Pic*** és Domonique Crenn** csatlakozott. És ott volt két fiúcska is, nem csak a dán herceg és hercegnő a vendégek között.

2young_chefs_geranium_denmark_jokuti.JPG 

A Kofoed-Pic-Crenn hatkezesről pár kép:

A nagy vacsora közben azt találgattam, hogy ezek a vendégek vajon kinek a gyerekei lehetnek. Két srác akik ráadásul az egyik legjobb helyen ültek, közvetlenül a legrangosabb asztal mellett, ahol a Geranium tulaja, felesége, egy dán miniszter és egy herceg+hercegné foglalt helyet. Aztán a végén megkérdeztem őket: mindketten 17 évesek, szakácsok Århus környékéről, a karrierjük legelején, akik arról álmodoznak, hogy majd egyszer ők is nyithatnak egy hasonló éttermet, mint az idoljaik. (Rasmus és Søren, a Geranium séfje és sommelier-je is a korábbi barátságuk után nyitotta az éttermet, a Bocuse d'Oron is együtt jutottak a csúcsra). 
Nagyon remélem, hogy összejön nekik a dolog.

És álljon itt a nevük, hátha hallunk még róluk:

Matthias Tor Krøyer Jespersen és Victor Gram Højris.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr8812780034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása