Üzemeltető kerestetik!
2017. január 03. írta: világevő

Üzemeltető kerestetik!

Nagyon izgalmas projekt kínál most egyedülálló lehetőségeket, olyanokat, ami miatt akár érdemes hazatelepülni is!

facebookad_3_aranyos.jpg

Várhatóan a város egyik legizgalmasabb és legösszetettebb helyszíne jön majd létre, amiben már a kezdetektől, egészen a tervezéstől részt vehetsz, ha elég rátermett vagy. A ház gasztronómiai koncepcióját Csapody Balázs (Kistücsök, Balatonszemes) alakítja ki, de szükség van valakire, aki az üzemeltetést megvalósítja. Exkluzív rendezvényhelyszín, kortárs kávéház és étterem, különleges vendégkör, egyedi atmoszféra, azaz a kihívás tényleg elég összetett, de ennek megfelelően izgalmas is.

Minden további részletet itt lehet megtalálni, a jelentkezéshez szükséges információkat is!
[Azaz tőlem kár is érdeklődni, nem tisztem további felvilágosítást adni.]

Magáról a projekt alakulásáról, fejlődéséről egyébként várhatóan fogok majd tudni a színfalak mögül is tudósítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr2912094393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyalogrépa · http://suburbankitchen.blog.hu/ 2017.01.06. 04:55:45

A bejegyzés kapcsán merült fel bennem, hogy nem is tudom, mit csinál egy vendéglátóhely general managere. A guglit felütve nagyjából körvonalazódott a feladata. Szerintem van olyan érdekes munkája, mint egy séfnek, szakácsnak, mégis a háttérben marad. Ha látsz fantáziát a dologban, kérlek mutass be sikeres éttermi general managert a jövőben! Kíváncsian várom.
süti beállítások módosítása