Ez tényleg álommeló, ha szeretsz a világ legjobb éttermeiben enni!
2016. június 21. írta: világevő

Ez tényleg álommeló, ha szeretsz a világ legjobb éttermeiben enni!

A munkavégzés helyszíne: a világ legjobb éttermei. A munka: instagramozás!

2016-06-18.jpg

Fotók: Netflix

A NetFlix Chef's Table, azaz Séfasztal című sorozata keres egy hivatalos instagrammert, akinek az a feladat, hogy a világ legjobb éttermeiben kattintgasson! Körbeküldik a szerencsés nyertes a második széria hat éttermén, így például Alex Atalához (D.O.M., Sao Paulo), Grant Achatz-hez (Alinea, Chicago), Domonique Crennhez (Atelier Crenn, San Francisco) és még Mexikóba, Thaiföldre, Szlovéniába. Nem egy gyenge csomag a világevés megkezdéséhez (vagy folytatásához).

Maga a sorozat is szenzációs egyébként, így még az is megbocsátható, hogy sajnos csak azok számára jöhet össze a dolog, akik Dél-Kelet-Ázsiai lakosok (egészen konkrétan: Japán, Thaiföld, Korea, Hong Kong Tajvan, India, Vietnam, Laosz, stb.), szóval még érdemes lehet gyorsan kiköltözni valamelyik megfelelő országba! Kell még hozzá egy kamerával ellátott és instagramozásra használható mobil is, de az talán az egyszerűbb feltétel...

Június 27-ig kell jelentkezni, minden további infó itt!

 

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr948827104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása