Villámjáték: Nyerj bérletet a Gourmet Fesztiválra!
2016. május 13. írta: világevő

Villámjáték: Nyerj bérletet a Gourmet Fesztiválra!

Ez most egy igen pörgős játék lesz, már ma vége is van, azért, hogy a 2 bérlet nyertesei már ma ki is jussanak a fesztiválra és ott élvezhessék a rengeteg kóstolni való között a Bocuse d'Or győztes Széll Tamás és csapatának élménybeszámolóját!

gourmetfeszt.png

Szóval nem kell aggódni, a Gourmet-n se kell nélkülözni a Bocuse d'Ort... :) (De ha valaki már unja, akkor csak egyszerűen ne jöjjön oda a gasztroszínpadhoz ma este 8h körül!)

A fesztiválon elérhető legjobb ételekről persze tervezek posztot, de ehhez még kóstolgatni kell rengeteget. Addig is itt a játék, hogy más is kóstolgathatsson!

Nyeremény: 2 x 1 bérlet a Gourmet Fesztiválra
(tehát 2 nyertes lesz, akik 1-1 bérletet kapnak, ami a teljes időtartamra érvényes)

A feladat:

- Nevezz meg egy kiállítót és egy fellépőt a Gasztroszínpadról az idei Gourmet Fesztivál programjából!

- Miért szeretnél kimenni a Gourmet Fesztiválra?

- Hogy hívják Széll Tamás commis-ját?

A megfejtéseket emailben várom (vilagevo@gmail.com) ma (május 13.) 14h-ig! Legyen a tárgy mező az, hogy 'Gourmet Fesztivál', a levélben pedig - a válaszokon kívül - a neved és a telefonszámod.
(a győzteseket emailben értesítem, a helyszínen vehetik majd át a jegyüket, ennek módjáról is megkapják a részletes infót). 

További infók a Gourmet Fesztiválról a weboldalon és a Facebookon!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr948713094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása