Te mit vennél a konyhádba félmillióból?
2015. november 11. írta: világevő

Te mit vennél a konyhádba félmillióból?

Elég izgalmas nyereményjátékot indított az extreme digital, félmilliós saját kívánságlistát lehet megnyerni. Megmutatom a sajátomat!

2015-11-10.jpg

Black Friday Kívánságlista néven összegyűjtöd a karácsonyi kívánságaidat november 18-ig és ha szerencséd van, akkor meg is nyerheted az egész pakkot!
A teljes kiíráshoz érdemes náluk körülnézni!

nespresso.jpg

Nespresso Pixie 41.990,-
Félálomban reggel, vagy hullafáradtan este, nekem nagyon bevált a Nespresso, megbízható minőségben, egyszerűen főzi a kávét egy gombnyomásra, nem oxidálódik a kávé, mindig ugyanolyan, és ezek a kis méretűek még utazáskor is elkísérnek, ha autóval megyek, legutóbb például egy horvátországi világítótorony-szigetre...
Ja és tényleg nem csöpög tovább, miután kifolyt a kávé!
Itt a kávéfőző

rudmixer.png

Philips rúdmixer 23.990,-
Botmixer nélkül nem élet az élet, ez egy meggyőző darab, fém fejjel, azaz krémlevesekbe akár főzés közben is bátran be lehet mártani, nem olvad meg. És még más funkciók, például aprítás, habverés ellátására is képes.
Itt van a készülék.

hutolada.jpg

Sencor autos hűtőláda 16.990,-
Hosszabb-rövidebb autós túrákon nagyon jól jön egy szivargyújtóról üzemeltethető autós hűtőláda, az út közben fogyasztott italokat is hidegen tartja, de elég sok szép sajt és sonka is köszönheti neki, hogy épségben haza tudtam szállítani Francia-, vagy Olaszországból...
Itt van a készülék.

huto.jpg

LG side-by-side jégkockás 389.990,-
Jégkockakészítő a hűtőben szerintem a legszebb amerikai álom beteljesülése, ha még a hűtő is óriási hozzá, és ráadásul nem is üres, az már csak a ráadás. Nem lehet megunni!
Itt van a készülék.

labas.jpg

Perfect Home öntött vas lábas 10.990,-
Egy jó öntött vas lábassal maximum egy probléma lehet otthon, ha nem bírja el a konyhapolc, amúgy nélkülözhetetlen darab!
Itt van a készülék.

grill.jpg

Hyundai Raclette grill 15.990,-
Grillezni nyilván a szabadban a legjobb, de azért télen se árt néha, na meg a kontaktgrillel készülnek a legfinomabb melegszendvicsek, például a croque monsieur!
Itt van a készülék.

bogre.png

Extreme Digital bögre 990,-
Ha már nyer az ember félmilliónyi konyhafelszerelést, akkor a minimum az, hogy a reggeli kávéját/teáját kortyolgatva néha erre visszagondol, nem? :)
Itt van a bögre.

Te miket válogatsz össze?

A blogbejegyzés az edigitallal kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr48069556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Bigyó. 2015.11.11. 23:16:06

Nagyon jó regisztrálós trükk, bravo edigital! Az email-cím errorral visszadobja a levelet, miszerint sose volt ilyen. Tökjó az ötlet, még jobb lenne, ha működne is.

Mrs. Clayton 2015.11.14. 13:00:44

Ez vicces, mert nekem sem mukodik. Nincs ilyen h kivansaglista gomb.
süti beállítások módosítása