Ezt a sós kekszet 6 millióért vették meg. De miért?
2015. október 28. írta: világevő

Ezt a sós kekszet 6 millióért vették meg. De miért?

6.000.000 forint egy darab sós kekszért egész komoly ár, remélhetőleg ropog még rendesen és nem járt le a szavatossága. Ja de.

241015-5.jpg

Egy árverésen tényleg ennyit fizetett egy görög gyűjtő egyetlen egy darab, lejárt szavatosságú sós kekszért, ami ráadásul nem is drágakövekből készült, hanem főleg lisztből. Feltehetően nem fogja megenni, nem az íz volt a döntő, hanem az a tény(?), hogy a keksz a Titanic-ról származik. A Carpathia nevű hajó egyik utasa tette el emlékbe, ez a hajó sietett menteni a Titanic elsüllyedésekor az elővigyázatlanul romantikus kekszevésbe feledkező utasokat a hajó orrából. Meg persze a többieket is, összesen 700 embert. A keksz új tulajdonosa így egy nászutas pár lett, az nem derült ki, hogy az ő konyhájukból került-e most elő a több, mint 100 éves emlék, de feltehetően eredeti darabról van szó. Csak a hangyák szét ne hordják otthon.

Ha valakit érdekel, van pár lejárt szavatosságú ropim otthon, ehhez képest egész olcsón!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr548030332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mad Mind 2015.10.29. 14:44:24

Elrakta, hátha lesz egy nála is hülyébb pénzeszsák, aki még drágábban megveszi.

Türkménbasi 2015.10.30. 10:52:12

Nekem is volt két 97-es Gere Kopárom othon, ez volt az első évjárat. Az egyiket pár éve felbontottam szenteste, ihatatlan volt már. Úgyhogy a másikat elrakom a leendő unokáimnak, hátha majd el tudják adni valami hasonló hülyének. :)
süti beállítások módosítása