JÁTÉK: francia vacsora 2 főre!
2015. szeptember 15. írta: világevő

JÁTÉK: francia vacsora 2 főre!

Rutinosabbak nyilván nincsenek meglepve: folytatódik a Larus étterem francia vacsorasorozata, és újra lehet nyerni is: ismét egy két személyes francia vacsorát!

gallokbudan5g.jpg

Folytatódik a február végén megkezdett sorozat, most Aquitanie régiója kerül sorra szeptember 16-18. között. És persze megint lehet nyerni is a Világevőn. Ráadásul most élő gitárzene is kíséri a vacsorákat. Jó időben pedig a teraszt is lehet használni!

Pár kép a múlt hónap ételeiről:

A nyeremény: az aktuális Gallok Budán vacsoramenü két főre a Larus étteremben most a héten (szerda-csütörtök-péntek ezúttal!), beleértve az alkoholmentes italokat. 

Két kérdésre várom a választ:

1, Nevezz meg legalább egy világhírű bort a régióból!

2, Melyik híres fűszer származik innen?

A megfejtésekhez persze nyugodtan lehet használni a Larus weboldalát, a Google-t és a Világevő blogot.

Beküldési határidő: szeptember 16. 21h. Csak emailben!

A megfejtéseket _csak_ emailben várom (vilagevo@gmail.com), legyen a tárgy mező az, hogy 'Gallok Budán', a levélben pedig - a megfejtésen kívül - a neved és a telefonszámod (a győztesekét átadom az étteremnek, én nem fogom használni semmire). (A Larus étterem küldi majd a meghívót a 2 nyertesnek és tisztázza a foglalást.)

További információk a rendezvénysorozatról a weboldalon, illetve a Facebook-oldalukon.

A Larus étteremmel kooperációban készült.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr277789922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása