Programajánló: bécsi gasztrofesztivál október elején
2015. szeptember 11. írta: világevő

Programajánló: bécsi gasztrofesztivál október elején

A valaha volt legnagyobb gasztrofesztivált rendezik meg október elején Bécsben.

viennafoodweek.jpg

A szervezők (balról): Fransisca Tan, Kristina Höller, Klaus Buttenhauser

Kifejezetten nagyon szeretem Bécset, ahol a klasszikusokon túl, mint a tafelpitz, schnitzel és smarrni, rengeteg izgalmas újdonság is van, eleve érdemes rendszresen visszamenni, mert mindig van valami nagyon érdekes újdonság. (Legutóbb például - többek közt - a fagyiszcéna és a csúcséttermi mezőny erősödött egy-egy új résztvevővel, amikről hamarosan írok is.)
A Vienna Food Week 6000 m2-en gyűjti össze a város legjobbjait, igyekszik teljes áttekintést adni a street foodtól a sztárokig, összesen 70 standon lehet kóstolgatni, street food truckokból, pop-up éttermekből, bor- és sörbárokból és termelőktől. Lesznek színpadi programok, főzőbemutatók is.

Belépő: 5,- Euro 

 

Itt vannak az eseményről a legfontosabb infók angolul, itt pedig egyéb bécsi programokról is lehet tájékozódni, magyarul!

A ViennaFoodWeekkel kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr47777228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savior 2015.09.14. 11:46:55

Izgalmasan hangzik. Mondjuk ez az 5 eurós belépő irányadó lehetne a hasonló magyar fesztiváloknak is...
süti beállítások módosítása