Művészet-e A grill művészete?
2015. augusztus 12. írta: világevő

Művészet-e A grill művészete?

Nagyon látványos szakácskönyv jelent meg, ráadásul egyszerre három nyelven is.

07_dbd_profood_agm.jpg

Ezúttal nem egy szakács/celeb kedvenc receptjei, hanem egy téma, a grillezés köré csoportosul minden a könyvben. Az alkotók névsora is sokatmondó: Baráth Dávid nevéhez fűződik a kreatív koncepció és dizájn, Csonka Gergő (Sauska) receptjeiből készült ételeket Körmendi Imre fotózta le... A teljes projekt pedig a pécsi MProFood nevű  - többek közt - fűszerkereskedelemmel foglalkozó cég megbízásából készült, ráadásul egyszerre három nyelven: magyarul, angolul és oroszul is megjelent a könyv.

Bár képeken is sok visszajön abból, hogy milyen aprólékos gondossággal van kidolgozva a könyv, azért a lényeg a részletekben bújik meg, a finom anyagokban, a papír minőségében, a domború kötéstábla és a gerinc tapintásában, a belső illusztrációk kidolgozottságában... Szóval érdemes kézbevenni egy könyvesboltban!

Itt vannak további infók a könyvről.

Hamarosan VIlágevő BBQ Vacsora!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr717699936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása