JÁTÉK: 2 fős francia vacsora!
2015. július 22. írta: világevő

JÁTÉK: 2 fős francia vacsora!

Rutinosabbak nyilván nincsenek meglepve: folytatódik a Larus étterem francia vacsorasorozata, és újra lehet nyerni is: ismét egy két személyes francia vacsorát!

provence.jpg

Folytatódik a február végén megkezdett sorozat, most Provence-Alpes-Côte d'Azur régiója kerül sorra. És persze megint lehet nyerni is a Világevőn. Ráadásul most élő gitárzene is kíséri a vacsorákat. Jó időben pedig a teraszt is lehet használni!

Pár kép a múlt hónapok ételeiről:

A nyeremény: az aktuális Gallok Budán vacsoramenü két főre a Larus étteremben most hétvégén (csütörtök-péntek-szombat), beleértve az alkoholmentes italokat. 

Két kérdésre várom a választ:

1, Hogy hívják az itteni világhírű hallevest?

2, Melyik nagy francia séf származik ebből a régióból?

A megfejtésekhez persze nyugodtan lehet használni a Larus weboldalát, a Google-t és a Világevő blogot.

Beküldési határidő: július 24. délután 4h. Csak emailben!

A megfejtéseket _csak_ emailben várom (vilagevo@gmail.com), legyen a tárgy mező az, hogy 'Gallok Budán', a levélben pedig - a megfejtésen kívül - a neved és a telefonszámod (a győztesekét átadom az étteremnek, én nem fogom használni semmire). (A Larus étterem küldi majd a meghívót a 2 nyertesnek és tisztázza a foglalást.)

További információk a rendezvénysorozatról a weboldalon, illetve a Facebook-oldalukon.

A Larus étteremmel kooperációban készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr647647460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása