Na melyik kaja fotózásában tartozunk a világ élvonalába?
2015. július 16. írta: világevő

Na melyik kaja fotózásában tartozunk a világ élvonalába?

Érdekes interaktív térképet készítettek, amin az instagramra feltöltött kajafotók népszerűségét lehet megnézni földrajzi hely szerint. Budapest szinte mindegyik vizsgált kajából elhanyagolhatóan részesedik, kivéve egyet.

photoworld1.png

18 kajás hashtaget vizsgáltak, vajon melyikben ért el Budapest kimagasló eredményt?

Persze nyilván jobban állnánk, ha mondjuk a pörköltet is figyelték volna, de azt amúgy se ismeri senki se, de még a goulash se került fel a 18-as listára. A #currywurst bezzeg ott van, nem is meglepő, hogy az így taggelt instagramos fotók 40 százaléka Berlinben készült. A #bacon egyértelműen az angolszász kultúrában hódít. Nagy fájdalmamra a #banhmi a régiónkban sokkal erősebb Prágában, mondjuk ebben sincs nagy furcsaság, lévén ott nagyon komoly vietnami közösség él. 

Budapest általában 0-0.3% között mozog, kivéve egy ételt, ahol erején felül teljesítve, a világ 1.7 százalékát sikerült kitennünk. Na, mi ez vajon?

photoworld2.png

A #macaron.

Itt lehet játszani a világ kajafővárosairól készült interaktív térképpel. Itt pedig egy egészen hihetetlen épületet megnézni, amit hiba lenne kihagyni a következő utazásodból.

[VIlágevő Japán Vacsora hamarosan, most még hely is van rá!]

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr207631958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2015.07.22. 09:20:18

A gulyás és a pörkölt nem fotogénikus. (Hogy a lecsót és a halászlevet ne említsem).
Mi marad akkor? Hát a non plus ultra!
:-)
süti beállítások módosítása