Itt fog színre lépni holnap a magyar versenyző - jelentés Lyonból
2015. január 27. írta: világevő

Itt fog színre lépni holnap a magyar versenyző - jelentés Lyonból

Még sokkal nagyobb lett a lelátó, így még nagyobb lesz a hangazavar Molnár Gábor és a magyar csapat versenyzése közben. Holnap folyamatosan frissülő közvetítés a Világevőn a Bocuse d'Orról!

2015-01-27.jpg

Ma csak ennyire futotta, nekünk ugye még nem elég izgalmas a nap, bár több magyar vonatkozása is van. Folyik a kóstoltatás, mint a 2016-os európai döntő helyszíne, magyar szakácsok kényeztetik a VIP-részleg közönségét, akik elég boldogon tolják be a magyar finomságokat.

És ott van a zsűriben Hamvas Zoltán, aki szintén falatozgat, a magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökeként a mai versenyzők ételeit eszi végig, megpróbálom majd megtudni tőle, hogy milyennek találja őket a mi versenyételeinkkel összehasonlítva. Nekem ránézésre meglepően egyszerűnek tűnnek, ami amúgy nem egy rossz fejlemény az eléggé túldíszített ételek után.

Mivel pont tegnap meghalt a rendes, tükörreflexes fotógépem, ezért kénytelen vagyok sajtófotókat is használni, a mai nap versenyzőiről itt egy adag. 

És még pár, az utolsó képen a magyar csapat mellett is szakértősködő, 2 Michelin-csillagos Serge Vieira látható:

Azért elég komoly kísérőprogramokba is sikerült belefutni, jönnek majd a beszámolók, tegnap egy popup étteremben a 3 csillagos Emmanuel Renaut főzött, ma este koktélparty a legnagyobb séfekkel, holnap pedig újult erővel tudósítás a versenyről!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr517115165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása