Hogy él a világ legjobb séfje?
2014. szeptember 23. írta: világevő

Hogy él a világ legjobb séfje?

A koppenhágai Noma legendás séfje arról híres, hogy rengeteget járja a természetet, a dán szigetvilágot, gyűjtöget, ismeretlen bogyókat és növényeket kóstolgat, savanyít, fermentál és kísérletezik. Ennek alapján könnyű elképzelni, hogy egy erdészházban lakik, amit őzikék őriznek, a padláson pedig mókusok tartják rendben a savanyúságkészleteket. Aztán mégsem így van.

314_gente_em_casa_com_rene_10.jpg

Fotók: casavogue.globo.com

Tudtommal nem volt még ilyen: René Redzepi, aki nem volt rest a rendelkezésemre állni egy kis interjú erejéig, és még dedikálta is a nekem a könyvét, most újabb nagy lépésre szánta el magát: megnyitotta az otthonát - na azt nem előttem, hanem egy a Casa Vogue lakberendezési magazinnak. Mindössze 10 percnyi biciklizésre lakik a Nomától, igazi skandináv hangulatban, két kislányával és a feleségével. Sok-sok kortárs művészi alkotás a falakon, dizájnerbútorok, de semmi felesleges felvágás, öncélú hivalkodás. És persze egy darab mikró se.

MA ÉJFÉLIG lehet még játszani éjfélig az eddig legkülönlegesebb JÁTÉKomon!

Ezt a videót pedig kötelező megnézni, ha eddig nem láttad, itt van hozzá a sztori:

Világevő Séfverseny from kraftbp on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr676723763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2014.09.23. 15:49:00

Végre egy híres ember, akinek ízléses otthona van.
süti beállítások módosítása