A feltaláló már milliárdos: A legkúlabb kiegészítő piknikhez
2014. július 29. írta: világevő

A feltaláló már milliárdos: A legkúlabb kiegészítő piknikhez

Piknikhez, grillezéshez, majálishoz és minden hasonló kültéri programhoz kötelező a Coolest. Amit ez nem tud, azt nem is kell tudni. Nem véletlen, hogy 50 ezer dollár helyett 1.7 milliárd forintot tudtak rá eddig összegyűjteni és még egy hónapig tart a kampány! 

coolest cooler.png

Persze legjobban az amerikai életmód igényeit elégíti ki, de azért minden nyáron, amikor eláll kicsit az eső, bennem is felmerül, hogy ki kéne vonulni egy parkba vagy egy rétre piknikezni, grillezni. Azt mondjuk nem állítanám, hogy az szokott megakadályozni ebben, hogy rájövök, hogy nincs hordozható turmixgépem, sörnyitóm, vágódeszkám, beépített LED-es hűtőládám, vagy mobilról vezérelhető, vízálló hangszórós zenelejátszóm, de a Coolestben tényleg elég jól összegyűjtötték az amerikai álompiknik minden fontos kellékét: hideg italok, jégkása, zene, és mobiltöltő, hogy a közben készült képeket fel is lehessen tolni a Facebookra.
[Itt van a projekt a Kickstarteren.]

A videó mutatja be a legjobban, hogy miért is ezt vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre:

Vagy mégis inkább egy phó leveses készletet?

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr356556049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása