A tökéletes bemelegítés az idei gourmet-szezonra
2014. április 06. írta: világevő

A tökéletes bemelegítés az idei gourmet-szezonra

Húsvétkor persze elég sokféle lehetőség adódik az evésre, de azt mondjuk nem állíthatjuk, hogy a változatos étkezésről szól ez az ünnep. Aki kicsit nyugalmasabban és mégis nagyon nívósan töltené el ezt a két napot áprilisban, itt a tökéletes program.

SVETkep2.jpg

Azt mondjuk nem állíthatjuk, hogy akár a húsvét, akár a karácsony, vagy egyéb egyházi ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások lenne bármi bibliai alapja (leszámítva néhány ritka kivételt), de így alakult, hogy erőteljesen az evésről (is) szólnak. (Arra a kérdésre, hogy folytatódhat-e a világevés a túlvilágon, komoly Biblia-ismerő apám csak ennyit talált: "Hiszen az Isten országa nem evés és ivás, hanem igazság, békesség, és Szentlélek által való öröm." Római levél: 14,17)

Szóval, aki nem csak sonkát szeretne húsvétkor, irány Villány (és Palkonya), ahol borkóstolás, régi pincék, rendes éttermi falatozás (a Mandulában) vagy sétakóstolásra is van lehetőség, mindezt fantasztikus környezetben, nagy kedvencem Villány.

IMG_4036.JPG

Itt van egy korábbi, "nagy" SVÉT-ről készült videó, még én is okoskodom benne egy adagot:

 

Itt van minden fontos infó a rendezvényről, itt pedig szállást lehet még keresgélni a környéken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr105965671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gglle 2014.04.07. 20:24:49

Miért vesz részt kevesebb étterem rajta?
süti beállítások módosítása