Ilyen az, amikor egy aktív szakács gasztrobloggerkedik
2014. március 08. írta: világevő

Ilyen az, amikor egy aktív szakács gasztrobloggerkedik

Szeretem a saját sikeres posztjaimat is ünnepelni, de ezúttal még nagyobb öröm, hogy nem én blogoltam a szakácsokról, hanem egy kedves szakácsismerős gasztrobloggerkedett egy kört, és nem is akárhogy!

Az is szép, hogy bőven több, mint 20 ezren elolvasták, de az még inkább, hogy minden negyedik (5000+) ebből lájkolta is, és az egésszel közben talán empatikusabbá is válunk a szakácsokkal, vendéglátósokkal, akik rengeteget és nagyon keményen melóznak azért, hogy mi jókat ehessünk és jól érezzük magunkat. Fogok még vendégszerzőket felkérni a szakmából, mert mindenki jól jár, ha jobban megértjük egymást.

A vendéglátás egy két oldali kommunikáción alapuló összetett élmény, ahol a vendég is akkor jár a legjobban, ha empatikus a felszolgálókkal, a szakácsokkal.

[Ha még nem olvastad volna.]
A képeken nem feltétlenül látszik a szerző, csak néhány vendéglátós fotóm a tavalyi és a 2012-es Gourmet-ról.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr595850331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása