Világevés itthon, programajánló
2013. február 06. írta: világevő

Világevés itthon, programajánló

Tele van a február szuper gasztroporgramokkal, egy kis világevés segít elfelejteni ezt a fantasztikus időjárást. Nem kell hozzá elutazni, hogy egy csomó izgalmas dolgot megkóstolhassunk.

Orosz vacsi ma
A sor ma indul, nem tudom, hogy van-e még hely, de a Pierrot-ban ma este orosz menü van, izgalmasan hangzik, házias ételek elegáns környezetben. És lehet végre a Várba kocsival is menni normálisan, mármint aki nem iszik, vagy sofőrszolgálatozik, ugyanis úgy tudom, hogy végre az ottani vendéglátóhelyek érvényesíthetik a parkolójegyeket.
Itt vannak a további infók.

russian.jpeg(A képnek semmi köze a konkrét vacsorához.)

Cannes kedvence 4 napig
Az Azúrpart az Aranyszarvasban vendégszerepel, nem kell megijedni, nem egy túl elegáns francia étterem, hanem egy szerethető kisvendéglő Cannes-ból, a Cote d'Azur-ről. Alain Ducasse tanítány! Holnaptól a hét végéig, akár ebédre is.
További infók itt vagy a Facebookon itt..
noel.jpg
Fotó: Restaurant Mantel

Dolce Venerdi
A címben lehet hiba, de a cannolóban nem hiszem, hogy lesz. A különleges szicíliai édesség rajongóinak ünnepnapja pénteken egész nap a Da Mario étteremben, ahol ezt ugyan még nem, de más olasz desszerteket már teszteltem és kifejezetten szuperjók voltak.
További infók itt.

cannolo.jpg

Hétfőn Újév
Persze a legnagyszerűbb program az, amit én szervezek :) Vietnami Világevő Vacsora ezúttal a Holdújév jegyében jövő hétfőn a szokásos helyszínen, a szokásos színvonalon, csak ezúttal pár újévi meglepetéssel.
További infók itt, vagy emailben.

IMG_4094-1.JPG

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr285064781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nowy 2013.02.06. 11:48:28

Valaki tud olyan helyet Budapesten, ahol van rendes cassata siciliana ?

Mitzi von Küche · http://lepcsankparty.blog.hu 2013.02.06. 12:07:01

A cannolo isteni. Reméljük, máskor és máshol is kapható lesz. Talán még az igazi olasz citromtorta fellelhetősége érdekelne.
süti beállítások módosítása