VILLÁMJÁTÉK: Kedd estére izgalmas sushiprogram
2012. december 17. írta: világevő

VILLÁMJÁTÉK: Kedd estére izgalmas sushiprogram

Már elég sokat foglalkoztam a filmmel, amit ugyan megkaptam azóta, de nem akartam megnézni, akkora csemege, hogy inkább moziban szeretném látni először. Ennek érdekében tettem is erőfeszítéseket, egy nagyon szimpatikus kis filmforgalmazóval küzdöttünk, hogy megvalósulhasson a dolog, erre egyszercsak látom, hogy ki van plakátozva a hazai bemutató :)
Szóval a lényeg, végre megérkezik a hazai mozikba a Sushiálmok (Jiro dreams of sushi) című dokumentumfilm, és természetesen gyorsan ki is harcoltam regy párosjegyet a premier előtti vetítésre kedd este 8-kor a blog olvasóinak. A bemutató után még némi sushikóstoló is várható, de nem Jiro csinája a cateringet sajnos. :)

sushialmok_kicsi.png

A feladat nem túl bonyolult, három kérdésre kell megküldeni a választ ma este 7-ig itt a blogon kommentben vagy a Facebook oldalon a játék beharangozója alatti kommentben. Ebből fogok sorsolni egy nyertest (2 jegy kedd este 8h-ra). A rövid idő miatt kérek egy emailt is valódi névvel és telefonszámmal, hogy tudjam értesíteni a nyertest és le tudjam adni a nevét a szervezőknek, ide: vilagevo@gmail.com)

1. Mi a híres tokiói halpiac neve, ahonan az előzetesben is vannak részletek? (és én is írtam már róla a blogon, például itt)

2. Merre halad Jiro? (a lenti előzetesből kiderül)

3. Milyen műfajt ihletett még meg az idős sushimester? (a blogomról kiderül ez is)

Itt van a filmforgalmazó oldalán a film hivatalos lapja, itt fognak majd látszani a vetítési időpontok is, a Művészben, a Toldiban és az Urániában fogják játsznai december 20-tól.

sushialmok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr524969558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miki-dzsi 2012.12.17. 12:55:46

Tsukiji
tökéletesség
képregény

Captain Balu · www.cbalu.com 2012.12.17. 13:43:05

tsukiji, tokeletesseg, kepregeny

feherati 2012.12.17. 21:11:29

1., Tsukiji halpiac
2., Tökéletesség felé
3., Képregényt
süti beállítások módosítása