Huszár Krisztián és a Mák bistro is megy tovább!
2012. május 30. írta: világevő

Huszár Krisztián és a Mák bistro is megy tovább!

Bárcsak ilyen hamar megoldódna a magyar gasztronómia minden problémája, he nem is kibéküléssel (egyelőre?), de legalább minden résztvevő számára kedvezőnek tűnő megoldással máris lezárult a tegnapi ügy.

Huszár Krisztián, aki a Mák bistro konyhai csapatát vezette komoly szakmai sikerekre már el is helyezkedett (egyelőre nem publikus sajnos, hogy hol és még nem is 100%!), a Mák bistro csapatába pedig a Laci!Konyhából megérkezett a nagyon komoly angliai tapasztalatokkal (Heston Blumenthalnál szerezte) is rendelkező Tálas Kata!

Sok sikert mindenkinek, azzal járunk mindnannyian a legjobban, ha továbbra is magas színvonalon és itthon dolgoznak!

További izgalmas fejlemények holnap délelőtt várhatók itt a blogon!

---

A Mák hozzászólása a témához tegnap este a Világevő Facebook-oldalon (változtatás nélkül, elütések javításával):

"Kedves mindenki!
a MÁK MÁK marad. Ez egy csapat. Szálfa dőlt ki közülünk, akit nem csak szerettünk, becsültünk, hanem gyakorlatilag a barátunk, a testvérünk volt. De a MÁK az nem én vagyok, nem te vagy. A MÁK egy koncepció, egy fíling, egy CSAPAT. Higgyétek el, egy fantasztikus csapat. Olyan csapat, amire mindig számíthatunk, számíthattok. Meg akarjuk ezt mutatni és meg fogjuk mutatni Nektek, mert értetek vagyunk, értetek csináljuk... Krisztián a gasztronómia Darvas Ivánja. De Darvas Iván minden nap felment a színpadra. Krisztián egy pitiáner cikk miatt, (amit kettő perc alatt tisztázni lehetett volna) hazament 20 perccel az esti nyitás előtt.
Megcsináltuk, nélküle is ezzel a csapattal, egy fantasztikus csapattal, ami működik. Kértük, hívtuk próbálkoztunk, mert szeretjük és tiszteljük. De ő úgy döntött, hogy felmond. Azért írtuk ezt le, mert a MÁK és a csapat érdekében muszáj tisztáznunk: Krisztián Facebook-os közleményével ellentétben nem rúgtuk ki, sőt... Ő felmondott és 3 teljes napig nem jött be a munkahelyére teltházas foglalások ellenére sem. Nem kedd óta nincs velünk, hanem csütörtök óta nem jött be a munkahelyére dolgozni. A világ legjobb sebésze sem hagyhatja ott egy magán jellegű sértettség miatt a felnyitott mellkasú beteget. A világ legjobb pilótája sem ugrik ki ejtőernyővel a 300 utast szállító gépből az óceán felett.
Krissz: szeretünk, tiszelünk és soha nem felejtjük el azt, amit a MÁKkal és a MÁKért tettél. Tudjuk, hogy megbántad és biztosak vagyunk benne, hogy csak szép emlékeid maradnak a közös munkáról. Rettenetes nehéz lesz pótolni téged, de sikerülni fog...sőt, már sikerült is. A MÁKnak tovább kell dübörögni, mert megérdemli és mert megérdemled te is, hogy feltegyük a pontot a közös I-re. Menni fog, mert csapat vagyunk...veled és nélküled is.
Kérünk mindenkit, hogy kívánjatok nagyon sok sikert egy fergetegesen tehetséges lánynak! Katának. Köszönjük !!!!
MÁK csapat"

Ha Krisztián is hozzászól, természetesen örömmel közzéteszem.

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr844554385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkornel 2012.05.30. 10:02:52

Arrol van bővebb információ, hogy mi volt az a "pitiáner cikk" ?

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2012.05.30. 10:13:49

@kkornel: erre csak az idézet szerzője, a Mák képviselője tud választ adni.
süti beállítások módosítása