A hír igaz, különvált a Mák és Huszár Krisztián útja
2012. május 29. írta: világevő

A hír igaz, különvált a Mák és Huszár Krisztián útja

[Kedvező fejlemények az ügyben!]

Igyekszem a gasztronómiának csak a pozitív vetületeivel foglalkozni, de ez azért közérdekű, még akkor is, ha inkább szomorú. A hosszú hétvége alatt már felröppent a hír, hogy az egyik legstílusosabb és komoly szakamai sikereket - például legutóbb a GaultMillau kalauzban 16 pontot - elérő étterem, a Mák bistro és séfje, Huszár Krisztián ezentúl külön utakat jár.

Mostanra sikerült mindkét fél álláspontját megismerni, az elválás egyelőre nem nélkülözi a konfliktusokat, de ezeket remélhetően hamarosan tisztázzák (nem is szeretnék belemenni részletekbe), és mindkét fél büszkén tekint majd vissza a közös munkára, ami tényleg nagy örömére szolgált a közönségnek is.

Krisztián sorsa is bizonytalan még, remélhetőleg itthon marad, szükség van a hozzá hasonlóan erőteljes mondanivalójú séfekre. A Mák és csapata működik a szokott rendben addig is, amíg gyorsan megtalálják Krisztián utódját.
Remélem hamarosan be tudok számolni mindkét félnél a pozitív fejleményekről is!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr504552822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.05.30. 00:28:59

Ezért szépek a szokásos, alákérdezős interjúk...
Pár napja jelent meg a Dining Guide-on beszélgetés a Mák üzletvezetőjével. Deli János elmondta, hogy mindennagyonszép, mindennagyonjó, HuszárKrisztiánnalmindörökké, ámen.
Ennél már csak az bájosabb, amikor a publikusan XY tulajdonában álló, sikeres egységről a roló lehúzásakor derül ki, hogy dehogy volt az ő tulajdonában, ő csak az arc volt, s természetesen nem tehet a felhalmozódott uszkve 100 millió forintnyi veszteségről...
süti beállítások módosítása