Fussunk, buzdítsunk, VIP-skodjunk!
2012. május 04. írta: világevő

Fussunk, buzdítsunk, VIP-skodjunk!

Azt eddig sem titkoltam, hogy a (világ)evés egyetlen igazán jó kiegészítő sportágának a futást tartom, sajnos a vízilabda például nem alkalmas igazán a finom falatok által megnövekedett hastérfogat csökkentésére. Nem is beszélve arról, hogy kell hozzá 13 másik ember és egy medence, míg a futáshoz elég egy jó cipő és valami sportos ruha. Emiatt nem volt kérdéses egy pillanatig sem, hogy örömmel csatlakozom a felkéréshez (a Nesze!szer és a Pumpkin Paradise mellett), és segítek a magam eszközeivel propagálni a nőket (és ezáltal az egész családot) futásra buzdító programot. Ráadásul a Coca-Cola Testébresztő Női Futógála szervezői izgalmas nyereményt is kínálnak, amihez csak egy vicces feladatot kell megoldani.

 

Itt éppen nagyon lelkesen félmaratont futok, ősszel jó lenne egy egészet nyomni...
 

 

A nyeremény elég szuper, a május 20-án rendezett futógála VIP-részlegének használata, persze a versenyen való indulás mellett. A VIP-részleg pedig ezúttal nem a kétes értékű celebek pöffeszkedésének színterét jelenti, hanem a szerencsés versenyzők értélmes elkényeztetését szolgálja: étel, ital, masszázs, fodrász és stlyist áll rendelkezésre ingyen, gondolom a verseny után érdemes ezt igénybevenni, bár az is lehet, hogy valaki a legszebb frizurával szeretné teljesíteni a távot. Az ilyen kényeztető egyégeket egyébként nagy sikerrel használják már külföldön, 

A feladat: írj kommentben és/vagy emailben (vilagevo@gmail.com) egy egy mondatos buzdító szöveget, ami kapcsolódik a Világevő bloghoz (témájában, stílusában)!
A nyeremény: A legjobb buzdítás fog felkerülni a verseny útvonala melletti motivációs táblára, ez kell, hopgy erőt adjon a versenyzőknek. A két legjobb buzdítás szerzője pedig egy-egy VIP-belépőt (versenynevezés és VIP-szektor használata) kap!

Erre a táblára kerül majd a szöveg, olyasmiket szokás, mint pl. "a következő kilométert az egészségedért futod", de persze ennél biztos ki lehet találni sokkal jobb buzdító szöveget is. 

Hajrá! Május 7-én van a beküldési határidő!

[És közben indul a játék a FB-oldalon a Pálinkafesztes jegyekért is, ha valaki kevésbé egészségesen akarna élni :)]

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr554488163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jEnci · http://vajaskenyer.blog.hu 2012.05.07. 11:58:45

"A VILÁG összes nemzete szurkol Neked, fuss tovább!" - nekem ez volt a kedvencem a readingi félmraton alatt.
süti beállítások módosítása