Kulináris paparazzi, gasztronómiai Anne Leibovitz
2012. március 30. írta: világevő

Kulináris paparazzi, gasztronómiai Anne Leibovitz

Egy vicces videó a magamfajtákról, szellemes kor- vagy éppen kórkép az ételüket kizárólag fotótémának tekintőkről és várható szomorú sorsukról. Angoltudással az igazi.

 A Facebook-oldalra linkeltem egy cikket arról, hogy valóban leáldozott-e a gasztroblogoknak, érdekes hozzászólások érkeztek pro és kontra. Szerinted?

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr524350800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.03.30. 22:25:06

Legalább a szakács csaj dögös pulykatöltés közben.

Attilajukkaja 2012.03.30. 23:34:16

Ha nem egy kulon poszt temaja lenne, en is viccesnek talalnam. Most valahogy nem erre szamitottam.
Sorry!

curry 2012.03.31. 01:06:21

én tökre értékelem az öniróniádat :)
a videó nagyon jól össze lett rakva szövegileg meg képileg is

a cikk pedig érdekes és szerintem igaz, de ahogy a blogok száma nő, úgy a közönség is egyre nagyobb méreteket ölt, és minél többen nyitnak a modern gasztronómia felé (értsd az otthonról/menzáról megszokott felhozatallal szemben "úszni" :) ), annál több embernek lesz szüksége napi-heti inspiációra, mert folyton újtani akar. Kérdés, hogy a szakácskönyvek sorsa mi lesz majd?
süti beállítások módosítása