Világevő Top10 - Beváltom minden reményed!
2011. augusztus 08. írta: világevő

Világevő Top10 - Beváltom minden reményed!

 Bár 10 hónap, amióta elkezdtem írni a blogomat, semmiképp sem egy évforduló, de a Goldenblog kapcsán kicsit melankolikus nosztalgikus hangulatba kerültem és megnéztem, hogy mi is történt itt ezalatt a 10 hónap alatt. A valóságban is történt persze sok izgalmas dolog, főleg utazások, ezeknek lecsapódása jelent meg a blogon.

Ha csak a látogatói statisztikákat veszem alapul, az nyilván könnyen félretájékoztatja az embert, de mondjuk elég örömteli látvány a 10 hónap alatt elért 408 ezer pageview. Nyilván vannak ennél sokkal forgalmasabb blogok, de igyekszem a nagy tömegek helyett a tényleg a téma iránt érdeklődőket kiszolgálni, persze beismerem, hogy volt azért már populista elhajlásom (például a Kannák, csészék..., ami a Cosmo örök trükkjével, némi szex igéretével is próbált érdeklődést gerjeszteni...)

További cikkek az eddigi legolvasottabbak közül, ha eddig kimaradt most még pótolhatod :)

Beszámoló a Hertelendy Katélyszállóban megrendezett 4 Michelin-csillagos vacsoráról

A legjobb fagyi a városban (Budapesten, hogy helyesbítsek, és ma már kiegészíteném a Nagymező utca - Paulay Ede sarokkal a listát)

A legmérgezőbb hal, a fugu megkóstolása is videóval dokumentáltan rögzítette, ahogy életben maradok. De ettem birkaherét is Bejrútban, sok-sok jót Londonban, rengeteg Michelin csillagot Párizsban, északi finomságokat Izlandon és Koppenhágában, szarvasgombát és házi tésztát Olaszországban (bónuszvideóval), ittam különleges török italokat Isztambulban, ettem három Michelin-csillagos ebédet Paul Bocuse éttermében Lyon mellett, és még rengeteg gasztrokalandom volt, ami feldolgozásra vár, igyekszem, de közben jönnek az újak sorban, nem könnyű...

De a hírügynökségi tevékenység is jelentős visszhangot eredményezett:

Elsőként a magyar Michelin-csillagról (még egy másik blogon vendégként), aztán a másodikról is (és még le is buktatott egy kommentelő, hogy tudtam már előző nap az Onyx csillagját :)) és egyetlenként a Gault Millau étteremkalauz bemutatójáról, és a Bocuse d'Orról, sajnos magyar versenyző nélkül.

 De ha meg akarok éhezni, akkor még mindig életem legjobb élményét nézem meg videón.

Köszönöm az eddigi bizalmat, hozzászólásokat és kritikákat, és remélem, hogy a további nagy terveim valóra válásában is osztoztok majd!

Szavazz rám a GoldenBlogon, az nekem jó, na meg a Facebookon csatlakozás is hasznos lehet!

Egy kis bónusz kampányvideó, kicsit idősebbeknek az URH-s változat (öreg vagyok...):

Kicsit kevésbé időseknek, az Európa Kiadótól:

Egészen fiataloknak keresem majd egy Fluor vagy SP feldolgozást is :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr433133256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacusru 2011.08.08. 12:48:48

Én vagyok csak "béna gyerek" vagy valóban csak a faszbúkosok szavazhatnak a goldenblogon?
Ha ez így van, az elég szomorú, több okból is!
Az első és legfontosabb, hogy elvből nem regisztrálok semmilyen közösségi oldalon sem, így faszbúkon sem :-(
(no de kérdem én, mi köze is van kicsiny országunk blogos kultúrájának és az ahhoz kötődő szavazásnak egy ilyen "hatalmas" kapitalista termékhez, amely inkább egy lufihoz hasonlítható, mely manapság már gőzerővel ereszt le...)
Egyébként meg micsoda hátrányos megkülönböztetés ez? Ráadásul erőszakkal rá akarnak bírni egy szolgáltatás igénybevételére, ahol köteles vagyok megadni az adataimat, stb. Félelmetes :-( -igaz, nem kötelező szavazni, pedig szívesen szavaznék a kedvenc blogomra.

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.08.08. 12:55:51

@Lacusru: jogos, es koszonom szepen a kedves szavakat! Tobbet er nekem itt a szavazatod, ne torodj a goldenbloggal! :)

Lacusru 2011.08.08. 13:35:11

Nincs mit... szeretem az írásaidat és kész!
(kár, hogy nem gasztro-napilapot írsz)

Azért valljuk be, nem mindegy, hogy melyik oldal kapja a maga kategóriájában a kitüntetést. Bár, a mai világból kiindulva, lehet hogy a mi szavazataink nem sokat változtatnak az eredményen?

qwertzu 2011.08.08. 13:51:11

@Lacusru: Azért egy 0 ismerőssel rendelkező Kovács János létrehozása még nem hozza el a világvégét.

Attilajukkaja 2011.08.08. 20:39:05

@világevő:
Akartam kerdezni, hogy meddig lehet szavazni, de aztan kikerestem: aug. 21 ejfelig, vagyis ket heten keresztul.
Ezert mast kerdezek: te latod, hogy kik szavaztak rad?

@Lacusru:
En sem ertem, miert a Facebook-ra tettek at a szavazast. Valaki azt mondta, hogy mindenki csak egy szavazatot adhasson le. Ez nyilvanvaloan hulyeseg, hiszen annyiszor regisztralom be magam a FB-ra kulonbozo neveken (ahogy qwertzu is irja), ahanyszor csak akarom!

Lacusru 2011.08.08. 20:43:05

Az indapass vagy mi a szösz ezek szerint nem tetszik nekik? Vagy jutalékot fizet az FB...
Egyébként meg nem egyszerűbb IP címes szavazást csinálni, mint ahogy az indexes oldalakon szokott lenni? Valami bűzlik itt a szavazás körül... Ja, persze lehet a lájkolások miatt úgy érzik, nő a blogok látogatottsága...

Na mindegy, ez nem az én szakmám... jó nekem a vendéglátás közgázzal körítve :-)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.09. 10:06:14

Ez nem ér! Én is az URH számát linkeltem be! Savazzatok rám is! ;)

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.08.09. 10:32:51

@Attilajukkaja: nem, semmit se látok. de mindenkinek hálás leszek :)

Attilajukkaja 2011.08.09. 12:17:04

@világevő:
Semmit? :o))))
De azt csak latod, hany szavazatod erkezett?

Attilajukkaja 2011.08.10. 11:48:56

@TrueY:
Ne legy turelmetlen :o)
Off.
En a Love story-t 15 evesen lattam es imadtam. Talan "tul" oreg vagy mar hozza, neked azert nem tetszett. A sors fintora, hogy Ryan O'Neal felesege/elettarsa, Farrah Fawcett, ket eve pont ugyanugy halt meg, mint a filmben Jenny. Akarmilyen csopogos is a film, az elet is produkal neha ilyesmiket :o[

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.10. 14:19:34

@Attilajukkaja: Nem türelmetlen vagyok, hanem realista. :)

A Love Story-s cuccot rajtunk kívül érti valaki? :) Nem tudtam, hogy FF RO felesége volt! Miatta is érdemes megnézni a 3-mas számú űrbázist. Ez tényleg ad egy kis fanyar ízt a dolognak. Persze ez sem változtat azon, hogy a főszereplő lány gyenge.
süti beállítások módosítása