Torkos Csütörtök + gombócok estére
2011. március 11. írta: világevő

Torkos Csütörtök + gombócok estére

Én szóltam időben, hogy a Nobuba kell menni Torkos Csütörtökön, jó is volt, és persze nem kellemetlen tény az, hogy fizetéskor egyszercsak megfeleződnek az árak. íme egy kis gyors képriport. Ja és ma estére egy jó kis gombócozás várható, síelés után Bad Mitterndorf közelében, a Knödl Almban. Ja és a hvg.hu-n várható ma egy kis Világevős cikk!

Yellowtail sashimi with jalapeno Salmon kelp (alga) roll Toro (a tonhal legzsírosabb része) tartar Sushi dinner Tempura (enoki, broccoli, onion, avocado...) Alaskan black cod saikyo miso

Crispy pork belly butter lettuce with spicy miso Crispy harumaki (étcsokival és banánnal töltött ropogós tavaszi tekercs) Matsuhisa passion brulee (maracuja brülé kókusszal (hab és szeletkék)) Bento box (étcsoki fondant zöld tea fagyival)

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr102729278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cook kapitány 2011.03.11. 09:38:43

Ácsi! Jók ezek a képek, de mi micsoda? Kérek szépen képaláírásokat.

fogash 2011.03.11. 11:50:54

ezeken a nyomorult nyers halakon meg herkentyűkön nem tudom túltenni magam...

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2011.03.14. 10:01:46

@Cook kapitány: jogos, pótoltam!
@fogash: elég rossz lehet neked...

BraviaBoy 2011.03.14. 17:11:53

Ajh, de jól néznek ki..... Meg is éheztem! :)
Mi a Citadellában voltunk, az sem volt rossz!
Egyébként ezt egyedül etted végig, Világevő? Mert akkor nagyon jó lehetett Neked.... :)

pop38 2011.03.15. 19:27:50

Mi a torkos csütörtökön a Bohémtanya Kisvendéglőben ettünk. Többet nem megyünk oda, pedig fiatal koromban törzsvendégek voltunk ott. Szinte naponta ettünk ott borjúlábat rántva, ittuk az unikumot sörrel. Most pedig jól átvertek bennünket. Igaz, hogy féláron ettünk, de fele adag kajákat, botrányos felszolgálás mellett.
süti beállítások módosítása