Segal videóinterjú és sorsolás
2010. december 01. írta: világevő

Segal videóinterjú és sorsolás

Rengeten írtatok és küldtetek gasztrofotót a dedikált Segal Viktor szakácskönyvért folyó játékban, köszönöm a részvételt.

Tegnap reggel, egy fantasztikus phó leves után, amit reggelire ettem a Bock Bisztróban, megindultunk Viktorral a tokaji hegyek felé. Útba ejtettük Erdőbényét és Encset, de a végcél Mád volt, azon belül is a Mádi Udvarház. A túráról majd később, minden estere a tegnap este fantasztikus borvacsora (az ételekért Harmath Csaba, gasztro- és borszakértő, az italokért Ifj. Szepsy István volt a felelős, aki természetesen nem hagyta ott az apja szőlészetét, de ő segíti a Szent Tamás borászatot, akik nemes egyszerűséggel a második legjobb tokaji borászat akarnak lenni) után a tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszállóban töltöttük az éjszakát, majd nem sokkal később a reggelit is, ez után készült a videó, amiből persze a nyertes nevét is megtudhatjátok, de Viktor módszereit is, hogy hogyan keresi külföldön, például Vietnamban az inspirációt, illetve mi volt az a recept, amihez az előző posztban emlegetett tamarindos felfedezést tette egy saigoni bárban.

Pillanatokon belül indul az újabb nyereményjáték, ezúttal a Digilabor.nettel együttműködésben, a nyeremény egy prémium fotókönyv lesz!

Booking.com

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagevo.hu/api/trackback/id/tr742485899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása